Hocam kırıkkaleyi de atar mısınız
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gelişmeler çok güzel sali gunu aksiyon başlıyor önce kuvvetli yağmur hemen arkasından yer yer kuvvetli kar yağışı geliyor
Aşağıya bazı illerin metogramini atıyorum
Ankara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Konya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sivas
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
tahmin yarışmasında yeniyim puan tablosu atılıyor mu yarışma sonu
CAN hocam açıklayacak en kısa zamanda
-
Fark var zaten. ilk gün tahmin yapıp 0.1 0.2 farkla tutturan yine 24 puan alıyor. Bana ise ilk günden tam tutturmaya uğraşmayıp sırf bonus almaya oynamak saçma geliyor. Tahmin yarışması sonuç olarak.
E bakam ??
-
İlk gün ki tahmin ile son gün arasında fark olmalı yoksa yarışmadan 3 gün önce açılsın sayfa bı anlamı kalmazki ( şahsi düşüncem)
-
İnşallah hocam ama garibanin yüzü gulermi hiç ??
-
GEM i nereden takip edebilirim bir de ne kadar istikrarlı
https://www.meteoblue.com/tr/hava/tahmin…rope%2FIstanbul
Buradan da diğer modellerin konumunuza ait tahminleri görebilirsiniz tahmin yere tıklayıp Multi modele tiklayin
-
Hatay merkez e kar yağışı ihtimali söz konusu bile olamaz bu değerler nezdinde. Milleti heyecanlandırıp, prim kasmak ve ilgi çekmek için onların duyguları ile oynamayın !
Sayın üyemiz arkadaşım arkadasin yorumunda nerede prim var sadace oglen güncellemesi ile ilgili yorum yapmış kesin gelecek veya kesin yağacak diye bir ibare varmı sadace ihtimal den bahsetmis sonuçta hava bu yagabilirde yagmabilirde
Peki ben size soruyorum siz nerden biliyorsunuz verisiz kanitsiz yağış. İhtimali söz konusu değil demişsiniz
Kaldı ki bizim forum sitemizde hiç bir zaman prim ve insanların duygularıyla oynamadık oynamayacagizda bunu yapmış olsaydık zaten her gün bir tahmin şallar dururduk
-
Konu dışı
Arkadaşlar aşağıdaki linke tıklarsanız sevinirim indirim kazanacam da şimdiden teşekkür ederim
Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz!
%99 indirim mi!
-
muhabet kuşum ayaklarıyla yazdı üstekki yazımı
-
hani dün göstere göstere yoğun felan fılan diyorlardı bugün yağmura dönmüşler ondan sordum hocam şaşırdım da
Yarında yoğun kara dönerler hocam artık tecrübe ettik son güne kadar inanmak yok ?
-
Angora hocam buralar için ne kadar kar yağışı öngürlebilir ? dün siteler de 5-10 cm diyorlardı bugün değişmiş yarın tekrar dönerler mi ?
Hocam bölgemiz için cm işine girmek kumar gibidir Bir iki gün bekleyelim yağış konusu her zaman değişkendir ama en az 5 cm diyelim
-
buraya attım @Yusuf
-
23-24 Mart soğuk ve yağışlı hava geliyor
21-22 gibi sıcaklıklar pik yapacak ve hemen arkasından gelen soğuk ile bölgemizde hemen hemen her şehir soğuk ve kar ile buluşacak bu sezonun en ciddi ve son kar yağışları olabilir
-
Bolgesel yorumlamalari bölge konularından yapalım