Evet durgun havalar artık bitiyor yağışlı havalar geliyor bir nebze olsun topraklarımız suya doyacak şuan için yağış miktarları değişiklik gösteriyor inşallah şöyle 15-20 mm yağış alırız
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğum günün kutlu olsun başkanım nice mutlu yıllara Mahmut Sami
-
İyi geceler Hs Ailesi
-
Yarın kalp ve damar cerrahisine randevu aldım her ihtimale karşı bir gözükecem gögüs tarafında ilginç bir his var demiştim hala devam ediyor gripten diye çok takmamıştım ama bi görünmeye karar verdim
Geçmiş olsun kardeşim inşallah hayırlı haberler alırsın
-
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese
Mesele kavga değil kim kurallara uymazsa kime haksızlık yapılırsa ilk gerekeni biz yaparız senin yorumlarında bir sıkıntı ben göremedim o da hakkettiği cezayı aldı sıkıntı giderildi
Herkese iyi forumlar
-
Ne dedik kufurmu ettik
Güzel kardeşim sana küfür ettin mi dedik adam güzelce yorumunu yapmış haklı veya haksız senin orda gidip adama sataşman hoş bir şey mi daha fazla uzatma konuyu bir dahaki sefere bu kadar anlayışlı olmam bilesin
-
windy premium alma konusunda kararsız kaldım
Weather Bell gibi iyi mi
Değil
-
iyi günler herkese
Windy premium alayimmi sizce ise yarar mı
Alma bi işe yaramıyor
-
Herkesin yeni yılını kutlar sağlıklı huzurlu mutlu ve tabiki meteorolojik açıdan bol aksiyonlu yıllar diliyorum
-
Tekrar dan hayırlı olsun hocam Estimator
-
Hayırlı olsun hocam inşallah bol bol kar haberi verirsiniz 😌 Estimator
-
Sinan başkanin emekleri heba olucak en çok ona canım sıkıldı
Heba olan bişe yok daha en az 72 saat daha var
-
Gem den devam edelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ukmo 144
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama ege ic anadolu falan sormamış 180 hour olduğu için işte ülkenin batısına sokar miydi
Sokardı tabi ama vade halen uzun takipe devam etmek lazım