En yüksek -1
En düşük -7
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn yüksek -1
En düşük -7
Tıktok kadar ahlak bozan bu millete yapılabilecek en büyük kazık denilebilir evli kadınlar genç kizlar genç nesil utanmadan sıkılmadan sırf izlanmek için neler neler yapıyorlar ben hiç indirmedim indirmemde birde casusluk boyutu var
#tiktokkapatilsin
Gfs yapma şunu verme zehiri daha yeni uykumuzu almaya baslamistik yine kendini takip ettirecen he
Paralel italya veriyor
Döner bize vurur o
Angora napalim ustat bizdeki gonul iste. illede istiyor. yok diyoruz inandiramiyoruz
Bizim işimiz takip olur olmaz o rabbimin işi ?
Gecen sistemde güzel bir çalışma
Semih Ö. paralel bitince gif olarak atalım karışıklık olmasın :olumlu:
gfs bu goruntuler ile mart ayinda sizi biraz yorucam diyor.
takip eden herkeze tesekkurler
iyi forumlar...
Eline sağlık hocam
Fena değil
Güncellememiz burada sona ermiştir takip eden ve yorumlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
3 gündür 240 güzel bitiyor gfs 384 =ecmvf 240 ?
Hocam küresel isinmanin etkisi zaten var da başka etmenlerde olabilir bilmedigimiz, bilmediğim.Benim kzıdığım başka nokta şimdikilerde ''doğu hertürlü kar alıyor'' yanılgısı var.Bu çok can sıkıyor işte.
Kendi açimdan martin ilk haftasi bir sistem beklentim var.Ne kadar etkili olacak pek kestiremiyorum.Ama cok umutlanmamak lazım.Onun dışında kış benim açımdan bitmiştir.Bu kiş için son yazılarım bunlar.Burada siz sistem takibi yaparsınız artık .Gerci tahminciler ne kadar bu bölgeden bahsediyor onu bilmem.Herkese kolay gelsin kendinize iyi bakin :olumlu:
Hocam cok katılıyorum buna koca başkent Ankara'ya bile bir iki cümle ile gecistitiliyor ne yazikki tahmincilerin çoğunluğu Marmara bölgesinden olunca tâbi olarak öncelik kendi yasadigi bölgeyi değerlendiriyorlar
Kuraklığa bire bir varsin kar olmasın ne yağış getirir bu sinoptik
iste bize bu lazım