İşin şakası kırsala ve barajlar bölgesine iyi kar yağmış önemli olan oralar
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Angora Kırıkkale için 8-25 arası kar kalınlığı bekliyorlardı merkez 6 cm almış ? vasat bir tahmin daha alt seviyeyi bile tutturamadılar
:olumsuz:

-
Ağlamaak yook yüreğim ??
Benden tum Ankara ve boşluğa duygularım darmadağın şarkısını hediye ediyorum
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kaderimiz olan boşluğu ayaz doldurdu -12 ⁰C burası
Kaç cm kar aldın abi senin ora
-
Estağfurullah hocam olsun ?
Şöyle bir baktimda ne yazkki kaderimiz olan bosluktayiz
-
Pardon Kırşehir diyecektim
Bı sormak lazım kütleye ?? şaka şaka bu aralar işlerim çok yoğun kardeşim hiç bir veriye bakamadım kusura bakma ?
-
Karadenizli kardeşlerim kar alan yerler hayırlı olsun alamayanlar da bir an önce kavuşması dileği ile ?
-
ay sonu sistemi noldu semih ve burak bey
Çöp oldu Salih yat uyu
-
konumum da kar başladı lapa lapa olarak hava.- 6 nem 95 muaazzaamn
Neresi
-
CAN Hocam ben doyumsuzum bu sorumu lütfen mazur görün. Bolu etkilenir mi
Kara kim doyarki ?
-
Bu arada hava kapadı ?. Bir kar geçişi olacak mı
Biz güneş banyosuna devam ?
-
valla bizim orda sabaha kadar tipi ve yoğun kar vardı sabah abartmıyorum çatılarda bile 35 cm kar vardı galiba dün gece doğu ilçelere daha fazla yağdı
Doğu ilçeler şanslı olduğunu daha önce söylemiştim biz batı taraf oalrak beklentimden fazla bile yağdı
-
Harbi mi ustam nerdesin ki sen
Sincan
-
Çankaya da olduğu gibi duruyor. İnsan kaynaklı erime var sadece . Hava sıcaklığı -2 nin üstüne çıkmadı bile niye o kadar erimiş ki ?
Güneş çıktı öğlen catilar bile boş
-
2016 da harcadık galiba tüm şansı
Nasip ne hocam her şey Allah tan elimizden başka bir şey gelmiyor