Son radar görüntüsü
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yeni yeni tutmaya başladı
-
Sistem geç geldi baya sabhtan beri ince ince yağıyordu şimdi tutucu kar başladı ama isteneni vermedi bakalım ne kadar devam edecek
-
Arkadaşlar kusura bakmayın bugün çok isim vsrdi ilgilenemedim bu saate kadar sistem pek isteneni vermedi ama şimdi baktım da radar yesinllenmis karda tutmaya başladı ne alırsak artık ?
-
Angora hocam bizim göl kar yağışını artırabilir değil mi ? kar haritasından gösterilene göre ?
Mgm ye göre sizin oralar 18 sonrası görünüyor göl etkisini bilmiyorum hocam
-
Hareketli radara bakınca kütleler kuzey dogulu harekete geçti ve aradaki boşluk kapanıyor sistem geç gelip geç çıkacak şimdiki görüntüye göre
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar bende sabah uyudum uyanınca beyazlar diye bekliyodum ama radar boşalmış niye böyle oldu anlamadım bakalım inşallah geç gelir ama iyi gelir inşallah bı kazığı daha bünye kaldırmaz ?
-
Yeni kütleler de oluşacak mı hocam yoksa güneydekiler mi gelecek
Güney den gelip üstümüzde gekisecekler sabırla takibe devam konumunda hızlandı mesela
-
Eryaman stadının yanında veya Etimesgutta oturan varmı çok kar varmı orda
Ben oturuyorum öğlene doğru çok yoğun olacak Beşiktaş maçi için soruyosan o saatlerde baya yoğun kar olacak
-
Sıkıntı yok arkadaşlar bir iki saatte yoğunlaşma başlar asıl kopuş o zaman
-
Ankara büyükşehir Belediyesi'nin kar takip araçlarını online izleyebilirsiniz
-
Ankara büyükşehir Belediyesi'nin kar takip araçlarını online izleyebilirsiniz
-
Tek ümidim bu sistem di. Benim çünkü en son 2017 de aldım 3 senedir yok. Bu sistemde fos oldu bakalım. Seneye napıcaz seneye fos olur yine. Bu sene olmadıysa. Seneye hiç. Olmaz bence.
Nasip bakalim
-
Can Hocam diz boyu hayal oldu bence. İmkansız daha doğru düzgün kar yağmıyor. Asla olmıcak.fos oldu bu sistem de. Kendi konumum adına.
Valla üzüldüm dostum en çok senin kar alırsın diye seviniyordum yine Allah'tan ümit kesilmez daha 2 gün var inşallah yağar ama şu isyanı bırak Rabbime isyan büyük günahtır
-
Sizce mgm bugünki güncellemede Trabzon’dan kar ikonlarını kaldırır mı ?
Sabahki ecm ciktisina bakıyorlar ona göre değerlendiriyorlar