gelecek sistem ile ilgili bir değerlendirme yaptım
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
iç Anadolu Bölgesi tahminim yayında
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 15-17 Şubat kar yağışlı sistemi iç Anadolu analizi
Merhaba arkadaşlar Şubat ayının ilk ciddi sistemine saatler kaldı bende bir analiz yapmak istedim öncelikle sistem ülkemize giriş yapmak üzere bolgemiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun
Aşağıya il il tahmin yapacam bı hatam eksiğim olursa affola tahmin bizden takdir Allah'tan
Eskişehir
Bu akşam nem yeterli olursa kar geçişleri olabilir ama cılız asıl yağış yarın akşam saatlerinde başlayacak salı akşam saatlerine kadar devam edecek tahminini örtü 10-15 cm arası batısı daha şanslı
Ankara
Pazartesi sabahın ilk saatlerinde başlayacak kar yağışı gün içinde şiddetini artırarak devam edecek salı günü orta ara ara hafif devam edecek merkez 10-15 cm arası kuzey 15-25 arası cm bekliyorum batı ilçeler biraz daha şanssız
Kırıkkale Yozgat Kırşehir hattı
Pazartesi akşam saatlerinde başlayacak Çarşamba hatta perşembeye kadar devam edecek
Kırıkkale 15 -20
Yozgat 15-25
Kırşehir 20-25
Konya
Pazartesi akşam saatlerinde ilk olarak kky olarak başlayabilir ama ilerleyen saatlerde kara çevirip Perşembe gününe kadar devam edecek tahmini 15-20 cm kar bekliyorum
Kayseri Sivas hatti
Salı sabahı ilk saatlerde başlayıp
Perşembe öğlene kadar ara ara yoğun kar yağışları görülecek
Sivas 15-25 cm
Kayseri 10-20 cm
Niğde Nevşehir Aksaray hattı
Pazartesi gece gec saatlerde başlayacak kar yağışı salı carsamba kuvvetini artiracak Perşembe gününe kadar devam edecek
Niğde 15-25
Nevşehir 15-20
Aksaray 15-20
Not 2.siklonun rotası kesin olmadığı için tahminlerde azalma veya çoğalma olabilir onu sistem zamanı takip ederiz
Rakımı yüksek yerlerin miktarları daha fazla olabilir
İyi geceler dilerim
-
Sahutt eline sağlık kardeşim çok güzel olmuş tebrikler
-
Şuan kutle var ama yağış yok nem olmadığı için yağış yere düşmeden kayboluyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ecmwf kar haritası var mıdır hocam
-
Bu gece kar yağmaz arkadaşlar nem yüzde 32 lerde radarda kütleler var ama virga olur
Ankara'da yarın gece batıdan giriş yapmaya başlar kar şimdilik merkez ve doğusu batıya göre daha şanslı duruyor ama değişme ihtimali var. Ben model takibini bıraktım yarın geceyi bekliyorum Minimum 10 cm üstü de yağarsa Allah bereket versin
-
Castiello68 şuan herkes dağıldı yağış kovalıyor çoğu galiba
-
-
Son güncellmeyi sanırım biraz geciktirdim kusura bakmayın yemek yapıyordum :'D
Elinize sağlık hem model hem yemek için ?
-
gfs paralel boş model değil bu sistemi ilk görenlerden
-
Termik yüksek basınç =full yanan kombi =doğal gaz faturasi
-
Sesli güldüm ?? 3 aşağı 5 yukarı önemli değil örtü olsun da yeter çok şükür hocam ?
Alinmadin demi samimi gördüğüm için öyle dedim
-
Siklon çakıldı kaldı yerinde yüksek basınç izin vermiyor dogulamasina
-
Angora hocam nazar mı ettiniz Kırıkkale'de de yağışlar kısılmış biraz ??
Vicdansız bu kısılmış halimi ??