Angora abim ayın 21 inde gelen Afrika altında mangala götüreyim ? ??
bayılırım nede olsa doblocu enişte olmak kolay mı ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAngora abim ayın 21 inde gelen Afrika altında mangala götüreyim ? ??
bayılırım nede olsa doblocu enişte olmak kolay mı ?
Bu arada USTA ÜYE olmuşuz destekler için teşekkürler
ailesi.
Bı caylami kandiracan bizi kurban felan kesmek lazım mangal yapacağız daha ?
İnşallah tüm bölgemiz sevinir hayırlı bereketli gelsin. Hocam Kırıkkale 30 u zorlar mı sizce ?
Yaso turnayı gözünden vurdun bu sefer ?
Ah hocam hiçbiyere yağmasa oraya yine yağar. Mayıs sabahı uyanıp kar görmüşlüğüm var.
İncek Yapracık ve Elmadağ her zaman şanslı bölgeler hep ilk gol haberi oralardan geliyor bu sefer İncek 30 cm zorlar gibi geliyor
Kar haritalarına pek takılmayın biz karasal bolgeyiz 1 mm 2 cm bile olabilir birde tipi olcak gerisini siz düşünün ?
İncek'e çok kar yağarmı :D
Tükürsen kar olur o derece ?
göller yöresi ve konya nın batısı şanslı görüyor musunuz hocam ?
Çok şanslı arkana yaslan pazartesi yi bekle hocam ?
hocam bunun daha ikinci dalgası var 15-20 cm alırsak ben şahsen şükür namazı kılacam her daim şükür etmemiz lazım
Tebrikler hocam :alkıs:
Genel olarak bakarsak 15 sabah Eskişehir den başlayarak Ankara ve çevresi akşama doğru direk kar olarak başlayacak daha sonra dogumuza ve güneye yayikacak 16 sında tüm bölge kar alacak 17 si gece yağış batıdan başlayarak kesilmeye başlıyor
Cm işine girmeden her il en az ,10 cm kar alacak şunu da belirtim soğuk çok iyi eksili değerler yağışlar beklenen fazla örtü yapabilir
Sorularınız varsa yanitlayabilirim
tahmin zaten abi
Lafım sana değil kardeşim genelde balıyorum lanet eden sövenler var onlara diyorum
İlk başlarda da dedim benim beklentim 10 cm gelse razıyım beklenti düşük tutuyorum üstü gelirse ne ala
hocam gece güncellenmesin de dahada bozar m bana öyle geliyor 10 cm e indirebilir
Nasip bakalım arkadaşlar şu ince çizgiyi karıştırmayalım yağışı veren Allah modeller değil konuşurken sanki kari gfs ecm yağdıracak gibi konuşmayalım bunlar birer model sadace olasılıkları gosterirler 13 ocağı hiç unutmam modeller 13 mm beklerken 25-30 mm yağmıştı
Sinan başkan bende bir değerlendirme isterim
konya merkez nasıl olur hocam
Arkana yaslan pazartesiyi bekle
Bu hikayede yanan biz olduk abim.. UsTaD
Sen akşam ecmye bı ayar ver dostum çok olmaya başladı
Boynumuz kıldan ince abi..
Biraz kalbimiz kırıldı ama olur.
Deme öyle kardeşim kural kuraldır adminlerin bile mesajını siliyoruz demi UsTaD ?