buradaki tartışmaları takip ederken 1 paket pringles yemişim yahu
Hocam akşam akşam iyi güldürdün beni Allah ta seni güldürdün ??
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturburadaki tartışmaları takip ederken 1 paket pringles yemişim yahu
Hocam akşam akşam iyi güldürdün beni Allah ta seni güldürdün ??
Abi zaten Ankara'yı tahmin edemezler Ankara çok sürprizlerle dolu bir yer nem olursa ve yağış da olursa Ankara'yı tutamazlar zaten Ankara'ya 30 cm ve üstü kar yağsın bittik ya ama yağsın artık az da biz görelim değil mi
Hocam temkinli olmakta fayda var 30 da olabilir 5 de biliyorsunuz veriler çok değişken
İç Anadolu dan hiç bahsetmiyorlar ki zaten Allah'tan MGM ye yakınım da haberler geliyor
Biz bahsederiz hocam boşver onları
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama daha düne kadar Afrika sıcağı ve kuraklıkla baş ederken şuan bu güncellemeyi beğenmemek ve kar cm lerini az bulmak çok garibime gidiyor kaldiki halen değişimler olacağını hepimiz az yada çok tecrübe ettik
Aksaray Nevşehir Niğde hattı neredeyse kar almıyor gibi
Hocam daha değişimler olacaktır oralarda boş geçmez
vallah bende kötü kar verdi sandım haritaya çok güvenmemek lazım da bakınca güzel di kurak geçen yerler için
Sizin yorumunuzu görünce sohbette gulumsemistim zaten iç Anadolu efsanesine dönüşüyor şuan ama yine de temkini elden bırakmayın derim modellerin sağı solu belli olmuyor
-18 giren şehire -9 giriyor ve radikal değişim yok öyle mi? Ciddi misiniz ? Şakamı yapıyorsunuz yoksa
Hocam diyagramda belli olur sıcak çıktı olabilir
Angora hocam millet ecmwf yi beğenmiyor neyi var ki gayet iyi hem bölgemiz adına da güzel çıktı sunmuş öyle değil mi ? ?
Hocam ecmvf gömdü resmen onlar bölgeleri için begenmiyorlar cuma günü de bu sinoptigi görürsek erzak depolamaya başlayın
Arkadaşlar konuyu kirletmeyin lütfen sorularınızi bölge konularından veya tahminci blogları dan sohbet sayfasından sorabilirsiniz
Su yağışlar iç kesimleri ihya eder kuraklık sıkıntısı yaşayan bir çok bölgeye ilaç gibi gelir
Ecmvf ile Gfs ikinci siklon konusunda mutabık
Ecmvf paralel de aynı şuan
Poyraz ecm ve diğer sayısal modelleri önceden tahmin etmek çok zor eps daha sonra guncelleniyor icon modelide son 24-48 saat kala değerlendirmeye alabilirsiniz
78. ve 79. Sayfalardaki sorularım görülmedi galiba
Hocam sorularınızı göremedim bı etiketleyin beni isterseniz
Doğu Karadeniz'den biri yokmu ?
Karadeniz Bölgesi konusunda çok var oraya bı göz atın isterseniz