Cevap etmeyen ne ola
Saat aralarını acabilirsin reis
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCevap etmeyen ne ola
Saat aralarını acabilirsin reis
-16 -18 ler cirit atıyor
Gfs ne çok iyi nede çok kötü a.b rotası takip edecegiz yine
Beğenileri unutmayalim paylaşan arkadaşa destek ve Moral olsun haydi arkadaşlar pamuk eller beğeni tuşuna
Yağış haritasını hangi saaatten itibaren istersiniz ?
sistem girmeye baslayinca atabilirsin
???
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İcon 12 z
:okey:
İcon çok iyi gidiyor maşallah kar haritası cikinca atarım
john Snow dostum @EmreTEMUR hocamızı bı dinle istersen senin için güzel gelişmeler var
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
@SalihBey
20 cm alıp cebimize koysak bi oh çekerim
10 olsada razıyım ?
Gfs akşam güncellemesi başlamadan kuralları hatırlatalım
Model Yorumlama Konusunda Dikkate Alınması Gerekenler:
Duygusal içerikli (beğendim-beğenmedim tarzı) mesajlar silinecektir.
Atılan mesajda kullanıcı kendi bölgesini-şehrini yorumladıysa mesaj silinecektir.
Konuda o anki güncelleme paylaşılır ve yorumlanır. Söz konusu bir sistem hakkında tahmin ve kesin tabirler kullanılmaz.
Mesajınızın silinmesini kişisel algılamayınız. Amaç konuyu takip eden bir üyemizin kafasını karıştıracak şeyler yazılmasını engellemektir.
Konuda model kapıştırmayınız, savaştırmayınız, şu model adamdır bu model madamdır tarzı yorumlar yasaktır.
Üstte yazılanlara uymayanların mesajları silinecektir. Mesajınız silindikten sonra bu konuda tartışma çıkarmak ve neden mesajım siliniyor tarzı hesap sormak kurallara aykırıdır. Lütfen bilinçli olunuz.
Sadece işini bilenlerin yorumlarını takip etmek istiyorsanız TAHMİNCİLERİN MODEL ANALİZLERİ VE HARİTA PAYLAŞIMI konusunda yazılanları okuyunuz.
Gün gün sayımız katılan arkadaşlarla artmaya devam ediyor.
Ekubamm61 Karlanbac Panaks Karfelsefesi34 DriveMaN Niyazi17 Alper3644 Mehmettoran enestunger FidelB Akhrua gargisiyamet Kappadokyali Denizci SnowDead Mrtkaan Hasan61 Kaptan77 Zonguldak6767 Sonkannn kubilay5616161 conselos @Sefa kazanc JaCKaLWaYLiE radyos jackall54 Bayezid Zenit77 kdrlvntpk sese0602 Mustix erdemsunman_ Hasima Capgras
8 OCAK GECESİNDEN BU SAATE KADAR GELEN ARKADAŞLARIMIZ,
HOŞGELDİNİZ
Hoş geldiniz sefa getirdiniz arkadaşlar
Bu arada Whisper emeğine sağlık abim
john Snow dostum @EmreTEMUR hocamızı bı dinle istersen senin için güzel gelişmeler var
olmaz taş fırın lazım yoksa olmaz
sen tuğlalardan fırını yapmaya başla bitirince vereceğim yöresel tarifi
Sen pizza yapmaya başla güneşli havalarda pikniğe gidersin ??