Yetkisi olan hocalarımdan biri Model paylaşım odasını açarsa GFS sabah güncellemesini paylaşmak isterim.
Açtım hocam paylaşabilirsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYetkisi olan hocalarımdan biri Model paylaşım odasını açarsa GFS sabah güncellemesini paylaşmak isterim.
Açtım hocam paylaşabilirsiniz
3 molein diyagramları kararsızlık sürüyor o yüzden zamana ihtiyaç var(örnek olması amaçlı Ankara paylaştım )
Merhaba arkadaşlar geçen ayın kopyası gibi gene ilk yarıyı sıcak bitirip ikinci yarıda soğuk tarafda kalacağız ama bu seferki daha sağlam olacak
Şimdi bizim için önemli olan soğuklardan ziyade a.b ve siklonlar olacak ben bu sistemden hiç bir şehrimizin mutsuz olacağını sanmıyorum şuan ana fikir iyi detaylara sonra bakarız sessizce takibe devam edelim yani şimdiden kar haritasına bakıp üzülüp sevinmenin hiç bir mantığı yok
Red Fox hocam 14 sonrası önemli değil mi zaten 14 sonrası daha sert Sibirya kökenli soğuklar geliyor
ecm nın bu ısrarı cok hoş degıl tabıkı.ülkemız adına en guvenılır modeldır ve mgm de ecm nın bılgıleryle tahmın yapar.bakalım yasayıp gorecegız
O yüzden cuvalliyor hep zaten
Yorumlarken sebebiyle yorum yapın yada hiç yapmayın bence
Fenerbahce 0-1galatasaray ms
Akşamki güncelleme müthiş otesi efsane hatta
Sıcak cephe ???
buda fenerin ilk onbiri
Galatasaray ilk 11 belli oldu
Arkadaş herkes birbirini hedef gösteriyor. Bune agresiflik. Önümüzde kapalı kutu olan potansiyeli çok yüksek bir sistem var. Tartışıp eleştirmek yerine heyecan ve saygıyla takip etmek çok daha doğru olacaktır. Yorumu herkes yapar. Önemli olan güvenilirlik. Kim kime güveneceğini çok iyi biliyor. O nedenle keyfini çıkarın derim.
:alkıs: :okey:
Yüksek kaç oldu en son