Ecmvf cephesinden güzel gelişmeler devam ediyor ens ve 50 senaryo metociel gelmiş diyagram da var güzel olmuş
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı olsun hocam
-
Sinan başkanım geçmiş olsun nazara mı geldik yoksa
-
Hocam bahtsız Ankara ne durumda 😅 cografyaciburak
-
Arkadaşlar birşeyi çok dikkat edip takip ettim gefs senaryolarında neden hep batı tarafını paylaşıyorsunuz bölgecilik yapmak istemiyorum ama her baktığım gönderi batı batı anlamadım doğrusu
🖤 ya ben yanlış anladım öyle ise kusura bakmayın.Gefs senaryolarda harita seçeneğinde llc modu yok ya kutup var yada Europa seçeneği ondan dolayıdır büyük ihtimalle
-
Ecmvf wetterzande artık diyagram güncellemesi gelmiş güzel olmuş
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çağrı Erdal nasıl keyifler yerinde mi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
https://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf_…&mode=2&carte=0
Model Paylaşımı Yapan Arkadaşlar Bu Linkten ECMWF’nin Yağışınıda Paylaşabilirsiniz Bundan Sonra😉
Güzel olmuş ukmo da böyle bir adım atmıştı güzel gelişmeler
-
Ben temsili 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sesli güldüm vallahi 😂😂
-
Antalya Kaş’ta kar yağışı başladı. Evet yanlış okumadınız KAŞ’ta 😂. Gece geç saatlerde merkezde de yağması bekleniyor.
Hayırlı olsun kardeşim 😎
-
yarın da 2-3 cm bırakır mı?
Radar takibi lazım doğulamaz sa fazla 5 cm bile çıkar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar şu an çok güzel yağıyor 😀 bunu neye borçluyuz?
Valla bende şaşkınım hiç beklentim yoktu hatta bir modelde yoktu radar da boş ama müthiş yağıyor alçak bulutlar olabilir konveksiyon yağış radarda gözükmüyor
-
Arada açılıyor yoğunluktan açılmıyor sanırım
-
Yarınki yağış orta kuvvette mi yoksa atıştıracak mı
İcon güzel geldi en azından il geneli 3-5 cm kar yapar o soğuklarda
-
evet Avrupa yakası fos ,Avrupa yakası şanssız, banane Anadolu yakasından,hep onlar alıyor br kere de bizim yüzümüz gülsün diyen arkadaşlar şimdi nerelerdesiniz. Karın içinde kayboldunuz sanırım. Kaç defa dedik o kadar şikayet etmeyin diye. Bugün 2017 yi solladınız nerdeyse. Bidahaki sistemlerde daha sakin olun lütfen 😊 Bu arada ayın 3 unden sonra girdap zayıflıyor sonunda sağlam soğukların inme fırsatı oluştu. Sibirya da modellerde iyiden iyiye gözüktü. Şubat ocağı unutturacak sanırım.😎
Aynen katılıyorum geçen ağlıyorlardı o zaman da dedim belli olmaz sabredin diye çok duygusal bakıyoruz olaylara nedense