Hayırlı olsun hocam Fevzi Burak
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu ana senaryonun ortası yok ya çok negatif ya çok pozitif e meylediyor
-
Elinize sağlık hocam inşallah bol yağışlı ilkbahar olurda barajlarimiz ve topragimiz suya doyar da kuraklığa bı nebze çare olur
-
gem de 12 sine minik bir sistem vermiş
-
Ne kadar fenerli varmış sitede bosverin zevkine bakın futbolun cumartesi güzel kavagsiz gürültüsüz seyir zevki yüksek maç olur inşallah
-
birazda gülelim
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
-
-
Tek damla yok ustad merkeze gelemedi
Gelirse vurur geçer aman dikkat
-
İzmirliler dikkat edin radar çok sıkıntılı inşallah can ve mal kaybı olmaz @SalihBey2003 durumlar ne
-
İlk defa resmi bir troll görüyorum. Sübhanallah?
Kadrolu trolumuz o ?
-
Dostum valla çok soruyorsun. Hocalarımızın dedikleri neyine yetmiyor. Zaten anlatılacak her şeyi anlatıyorlar. Saatte bir semih hoca demene gerek yok.
Anlamaz o boşuna nefesini tüketme görmemezlikten gel
-
Geçen 15 günde sistem alırken kimse küresel ısınmadan bahsetmiyordu
-
Şöyle bir kac şehrin diyagramina baktim da ekim nisan diyagrami gibi cidden bir ılikçi olarak ben bile şaşirdım bu kadarina
Nerdesiniz hocam özledik sizi :coksıcak: