Ankaralı neden ümit keselim düne kadar hepimiz onu bekliyorduk
Ayın 6 si için dedim istiyorsan ümit edebilirsin
Ay ortası içinde vade uzun takibe devam ediyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnkaralı neden ümit keselim düne kadar hepimiz onu bekliyorduk
Ayın 6 si için dedim istiyorsan ümit edebilirsin
Ay ortası içinde vade uzun takibe devam ediyorum
Aslında büyük balık Doğuya kaçan onu alsak daha iyi olurdu ama hayırlısı olsun belli de olmaz hala 6 gün var gfs 4 gün kala bile çok değişebiliyor
Ondan ümidi kes hacı
güzel Sabah Sabah dozumuzu aldık
Elinize sağlık Sarp Özdoğan
Holiganlasmadan sohbet edelim yoksa kapatırım konuyu
Hayırlı olsun bakalım
Konuyu açtım kavgasiz gürültüsüz güzelce sohbet edelim
Genel bir yanlışlık varsa düzeltme yapalım
Yok reis sadace merak ettim
Sinan bunlar bu haftanın puanı mi yoksa genel mi
Sistem gelirse diye ekledim ve zaten genel sibirya sistemi özelliklerine değinerek kendimce beklediğim durumu belirttim
Evet haklısın diyagramda da belki oluyor yağış senaryolari az ama her şey bir tepki a.b bakar Sibirya sistemlerinde yer sıcaklığı çok soğuk olur sıcaklık sıkıntısı olacağını sanmıyorum
SnowTime bunları konuşmak için çok çok erken daha sistemin gelip gelmeyeceği meçhul
Bu kış o kış değil diyen mgm bu dediğine bin pişman olacak inşallah yakında göreceğiz hep birlikte
Hocam adamlar soğuk gelecek ve gelmeyecek demiyorlar sadace haber sitelerinin mgm nin adını vererek haber yapmalarına kızıyorlar
Sizde iyi biliyorsunuz ki mgm en fazla 7 günlük tahmin yapiyor yani uzun vadede sistem geliyor diye şimdiden ortalığı ayağa kaldirmazlar
En düşük 4.8
En yüksek 14.7
Hocam ben hatırladığım kadarıyla karlı gün sayısı / yağmurlu gün sayısı özellikle son 2-3 yılda baya azaldı düşen yağış çoğunlukla yağmur olarak düşüyor kış vakti sıcaklık da bu vakitlerde genelde 2-5 derece bandında oluyor toroslarda 1500 rakımlı yerlerin kışın neredeyse her yağışı kar olarak alması lazım onlar bile sınırda kalıyor bu yıl
Doğrudur hocam bunu etkileyen binlerce sebeb var hocalarımız daha iyi bilirler yapacak bir şey yok hep beraber insanoğlu olarak doğayı katlettik sonuçlarını çekiyoruz
Sivas mükemmel kar yağışı alıyor maşallah