Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ankara güzel gelse iyi olur bari ankara temsil etsin bizi
Ankara'nın kuzeyi güzel alacak merkez pek bişey yok gibi
-
İcon 12 z akaam güncellemesi ankarâ ve çevresi için iyi çıkmış
-
Sonra dan oyuna giren onyekuru 2 gol attı
-
Zaaf maaf abi sumudica var başlarında
Bakalım iyi olan kazansın
-
Hadi Rize yaparsın Beşiktaş dışında herkesi yenersin feneride yen işimizi kolaylaştır
Fenere zaafı var
-
Kış bitti Şubat mart hep sıcak tarafta kalacağız lodostan kafamızı Kaldiramicaz sıcaklık rekorları alt üst olacak
:yüzme: :coksıcak:
-
Merhaba arkadaşlar yarın sıcak cephe kar yağışı alacağız ben beklentimi az tuttuğum için fazla yazma gereksinimi duymadım özellikle kuzey kesimimiz güzel kar yağışı alacaktır şehir merkezleride sıcaklık uygun olursa görsel şölen şeklinde yağış alabilir arkasından hemen hava isinacagi için örtü olsa bile hemen eriyecektir
Çiftçi ve barajlarimiz için güzel katkısı olan bir yağış olacak
Yarın yine her zamanki gibi radar ve sıcaklık takibi yapacağız
Uzun vadede en az Şubat'ın 10 una kadar bişe yok biraz mola gezin tozun kafanızı dağıtın ay ortasındaki sistem de gelemzse kısa elveda diyeceğiz
Herkese iyi forumlar
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
kardeşim değineceksinidir ama analizinde 360 lı saatlerde gözüken devasa soğuklar ile ilgili de açıklama yapar mısın
Onun için tahmincileri takip edelim sorumlular sadace kısa vadede de değerlendirme yaparlar
-
ha bide istanbula kar yapacak sistem ankaraya yaramaz ankara ondan pek bişi alamaz soğunu alır
Bu konuda haklısın ama Akdeniz'de a.b patlarsa bizede yarar ki öyle bir soğuk illaki tepki a.b oluşturur
-
Abi ben de Çukurambar civarındayım. Burda da deli gibi dolu yağıyor
Dolu değil o donan yagmur veya groupel
-
Sıhhiye deyim 2 saattir hafif orta kar yağıyor
-
Afyon dan kütleler gelmeye başlıyor ne alırsak kar
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bütün gece öyle yağsaydı keşke
. Tam da arabalar tutuyordu
Geliyor arkadan gözün radarda olsun. Soğuk kuvvetlenecek bu sefer gelenler örtü bırakır