Beşiktaş ta kar yağıyor şuan
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dün gece de öyleydi :D
Dünkü ayrıydı siklon rotasindan dolayı öyle oldu eğer siklon biraz daha doğudan yukselseydi bugün farklı konuşurduk ne yazikki şehrin yarısı sıcak tarafta kaldı
-
Arkadaşlar Karadeniz kütleleri bize pek yaramaz serseri mayın gibiler bir mahalleye yağarken diğer mahalle izler o yüzden çok umut bağlamayın bize Akdeniz a.b lazım
-
Kütle dağılmadan gelirse iyi bir yağış alırsın
-
Ankara merkeze kuzeyden kütleler geliyor güzel görsel yağış olur belki örtü bile yapabilir
-
sakarya hendekte düzce sınırında kar daha ne kadar devam eder
Radarı takip edin hocam
-
Kar yagarsa izleriz bizde maç la beraber
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hayret Mgm verileri de güncellenmiyor
Dünkü fiyaskodan sonra normaldir
-
Can abi bak ben sizi niye trolliyim allah aşkına yağmıyor ben napabilirim niye yalan söyliyim size abi umarım sinan abinin sistemi gelirde belki o zaman alırım
Bura değil mi senin yer
-
Buradaki marmara sorumlusu arkadas nerede dun bol keseden kar dagitiyordu. Anadolu sahilde tutma falan yok. Heves ve beklentilerimizi anliyorum ama temkinli olmayi senelerdir beceremiyoruz.
-
bu arada Ocak ayini kapatmış değiliz diyagram 25 sonrası hareketli
-
Yapma abi kıskandırıyorsun ?
Banada sürpriz oldu dün demistim hatta pek bişe beklemiyorum diye hatta doğa işte yapiyor yapacağını normalde Sincan izler yuksekler cosardi dün tam tersi oldu acayip güzel geçti dün açık yeşil kütleler gectigi yeri yıktı resmen
Dün geceden mgm
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bu sistem daha çok batı ilçeleri etkiledi Sincan'da 10 cm yakın kar var bugün ve yarın da aralıklı kar yagislsri olacak icon yarın sabaha 5 cm kar vermiş hemde -5 derecede
-
Buradaki marmara sorumlusu arkadas nerede dun bol keseden kar dagitiyordu. Anadolu sahilde tutma falan yok. Heves ve beklentilerimizi anliyorum ama temkinli olmayi senelerdir beceremiyoruz.
Bol keseden neden kar dagitsin arkadaş modellerde ne görüyorsa onu söylüyor birde mgm de bol keseden dağıttı git onada konuş bakalım böyle