Şuan kopuyoruz cok güzel manzara var
video nasil atabilirim ?
Hayırlı olsun hocam YouTube veya Twitter Instagram dan atıp linkini buraya atabilirsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞuan kopuyoruz cok güzel manzara var
video nasil atabilirim ?
Hayırlı olsun hocam YouTube veya Twitter Instagram dan atıp linkini buraya atabilirsin
Hayırlı olsun hocam resim yüklerken tam boyutlu resim diye tiklarsan daha net olur
Angora hocam artık sistem bakmıyoruz değil mi 17-18 için de direk radar?
Evet direk radar sicallık takibi şuan sıcaklık uygun rüzgar gd dönmezse yağışı direk kar olarak alırız yoksa önce yağmur sonra kara çevirmesini bekliycez ben açıkçası çok bişe beklemiyorum sadace görsel olur gibi merkeze belki tül gibi ince örtü sonra hava iyice soguyacagi için örtü bir hafta yerde kalır
Saat 21 de radar takibine başlayalım mı sorumlum
Daha da erken gelebilir gibi duruyor ben şimdiden başladım ?
Bakalım bı sistem daha var radarimizda
Hayırlı olsun marmarali kardeşlerim inşallah umduğumuz dan fazla kar yağışı alırsınız bol bol foto video bekliyoruz
Mgm ye göre bu gece 11 gibi başlayıp yarın gündüz 3 kadar kar yağışı verdi batı ve kuzey ilçeleri daha şanslı gibi gözüküyor bundan sonra radar ve sıcaklık takibi yapacağız ara ara bilgilendirme yapacam
20 cm yağsın ismimi değiştirecem
İsmini 20 cm yap ?
Bölgemizde konya da muradına erdi çok şükür
bir saat önce çektim yer yer 3 santimi buluyor şuan. Şükürrr buna da şükürrr.
Hayırlı olsun hocam çok sevindim en azından örtü olmuş biz bugün hiç örtü göremedik
Hocam müsait olan biri konya radarına baksa ben pek çıkarım yapamadım etkili bi kütle geliyor mu bi oluşum var mı merkeze doğru
Reis şuan yeşil kütle geliyor kusura bakma yeni gördüm mesajını sıcaklık da uygun varmı kar yağışı
evet hocam, yeni bir kütle gözükmüyor sanıyorum? katılır mısınız?
Evet son kütle bitiyor hava açacak buzlanma oluşacak bu gece yarın geceye bakalım ne olacak
Merkezin güneyi çok iyi kar aldı son 1 saatte
Kutle kuzeyden güneye indi bı saate çekilecek gibi duruyor