Yıldız tarafında da 5 cm e yakın örtü birikti . Müthiş yağıyor.
Merkez de yerde hiç örtü oluşmadı ama görsel olarak çok zevk aldım kahve eşliğinde izledim çıktım sokakta gezdim dolaştım buna da şükür
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYıldız tarafında da 5 cm e yakın örtü birikti . Müthiş yağıyor.
Merkez de yerde hiç örtü oluşmadı ama görsel olarak çok zevk aldım kahve eşliğinde izledim çıktım sokakta gezdim dolaştım buna da şükür
Hocam GFS bence çok iyi verdi, dün geceden beri 17-18 sistemi iyi gidiyor.
Duzelmeler var bu saatten sonra radar sıcaklık takibi bana göre
Arkadaşlar sohbeti bölge konusundan veya genel sohbetten yapalım tahmine bakmak isteyenler bulamayablir
SnowTime kütle Konya'ya doğru giriş yapıyor nasıl durumlar bazı ilceler kar başladı sizde nedir durumlar
Konumum da hava yine açmaya başladı ne kar yağdı hep yağmur anlamadığım havq niye açıyo yükseklwrdekü karlardq eriyor allahım nolur sen bana dolu dolu kar ver açmasın hava aminmn??
Amin kardeşim inşallah tüm isteyenlere
GÖrsel olarak güzeldi şimdi cumartesi gecesinki yağışa bakalım icon da düzelme var bakalım gfs ne verecek
Son radar görüntüsü Ankara merkezî yeşil kütle vuruyor
herkese selamlar, kaça kadar devam edecek gibi yağış?
1-2 saat daha devam eder ama sıcaklık yükseliyor gibi pek örtü olmadı en azından alçak kesimlerde akşama buzlanma olacak dikkatli olalım
Konyaya kütle girişi olacak mı acaba sıcaklık uygun aslında
Radari takip edelim sanki o tarafa kayma var gibi
Asıl yağış yeni başlıyor
Evet kar nerelerde başladı arkadaşlar
Günaydın ankaram kar başlamak üzere
Hocam yarın hakikaten çok güzel yağış olacak ama ben 17-18 e takıldım, getireceğim o sistemi buraya
o sistem buraya gelecek. :D
Benim önceliğim yarın onu bı alalım da sonra bakarım diğerine sonra da aysonu Sistemi benim rota bu