Yarın bol bol video foto bekliyorum arkadaşlar telegram kanalini unutmayın
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Prensvili efso bide gece sicaklik iyice düşecek yer seviyesi düşecek kar düştüğü gibi örtü yapar mis
-
Hocam kışı kesinlikle kapatmadım ama bu sene çok bekledik ve karantina vs olunca zaman geçmek bilmiyor daha da bekleyesim gelmiyor bu saatten sonra bizi yarım metrenin aşağısı kesmez
Yarım metre bizim bölgelerde biraz zor ama imkansız değil neden olmasin
-
Angora nolacak hocam bizim bu halimiz
Hocam kis bitmedi ne bu karamsarlık ay sonu çok daha güzel potansiyelli sistem emaresi var sonras Şubat var Mart var takibe devam arkadaşlar üzülmeyin lütfen
-
Angora sorumlum yarın şehir içi kar alır mı? Alırsa ne kadar olur
Abi ortalama 4-7 cm arası kar var sabah 8 gibi tüm ile yayılır
-
Şuan havada resmen yıldızlwr var birsürü onları sayabiliyorum resmen açık güneşli valla bulut felan yok havada ben anlamadım bu işi ya
Kardeşim biraz sabırlı ol yağış gelince bulutlar gelir hava kapanır
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
En iyi radar gelen kar yağışı bulutlarını hangi site iyidir
Mgm radar kar olmasını da sıcaklıktan anlarsın başka yöntemi yok
-
Siz kralını alırken biz forumda ekmek bandık fotoğraflara ?
İnşallah siz daha iyisini alırsınız kardeşim şaka yapıyorum
-
Biraz daha batılasa sistem yağışın süresi uzayacak
Aman İzlanda bizi bitirecen mi azda bize bırak yav ?
-
Doğru dedin abi, hala 17 si sistemi belli değil gibi iç bölgeler için değil mi?
Aşağı yukarı belli ama biz önce önümüzdeki yemeği yiyelim pazarda gelirse tatlı olur ?
-
Düzelme var ama yetmez biz şimdilik yarınki yağışa odaklanalim yarın ortalama 5 cm kar var tadını çıkarmaya bakın arkadaşlar
-
Arkadaşlar telegram kanalımıza bekleriz bilgilendirme mesajları atıyoruz
-
arkadaşlar telegram grubuna bekliyoruz ordan bilgilendirme yapıyoruz
-
arkadaşlar onumuzdeki günlerde 5-10 cm lik ara ara olan kar yağışları alacağız ben kafamda bitirdim bu sistemi ne gelirse razıyım mantığına girdim ve önümüzdeki sistemlere odaklandım bizim marta kadar şansımız var unutmayın bu daha ilk sistem diyagram da ayın 26 si gibi bı haraektlenme var şimdiden yüzde 44 ler var haftaya başlarız rakibine