yılın ilk kar yağışı başladı elhamdülillah
Hayırlı olsun hocam foto video bekleriz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyılın ilk kar yağışı başladı elhamdülillah
Hayırlı olsun hocam foto video bekleriz
Çok biliyorsaniz neden tahmin soruyorsunuz anlamadım
Arkadaşlar işteyim modellere bakamadım akşam bakarız beraber
Bu akşama kadar değişeceğini düşünüyorum ben hala.
Umut iyidir
Angora hocam ab deniz üzerinden hareket ederken o kadar kararsız davranan modeller nasıl daha 3 gün olduğu halde bu sinoptikte kararlı duruyorlar
Valla bende şaşırdım tüm modeller mutabık nerdeyse orta iç Anadolu hariç her yer güzel kar alacak hayırlısı olsun ayın 24 25 gibi bı sistemndaha var ona odaklaniyorum ben yavaş yavaş bundan ne çıkarsa kar moduna girdim
Valla bu kadar mı kötü gider bı durum yarında değişmezse onumuzdeki maçlara bakacağız
Ortaya gelince kırmızı boya bitmiş Galiba ??
Sabaha yine değişir hocam..
İnşallah yoksa yıldız saymaya devam
Berbat ne yazikki
Ya o değilde sabaha kadar kar nöbeti tutturacaksınız şimdi bana, hayır gökyüzü de görünmüyor fena sis var
Doymadın mı abi kapının önünde 10 cm yatıyor zaten ?
Bu arada küçük bir kütle yaklaşıyor erimezse kar başlar
A.b bı 100 150 km dogularsa kurtaririz
A.b sistemi böyle son ana kadar takip etmek lazım geçen sene 6 Ocak sisteminde son güne kadar bizi sicakda bırakıyordu modeller sonra bir günde hepsi değişti 20 cm yakın kar aldık hatta öğlen yağmura çevirmesini bekliyorlardı gece 10 kadar lapa lapa yağdı yani size önerim bu saatten sonra en iyi model radar sıcaklık takibi Arkadaşlar
Sabahki ciktilara son bir bAakalim değişmezse radar takip edecez artik
Hocam sistem döne döne maymun oldu bize bir hiç kaldı yağış bile vermemiş ecm adam akıllı ,rezalet bir hal .
Valla ne diyim ki a.b bizi mahvetti kara çıkmayıp denizden dogulasa efsane yaşardık üstümüze gelince göbekte kalıyoruz inşallah değişir yoksa gelene razı olmaktan başka şansımız yok