Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sivas yikiliyor resmen gökgürültülu kar alıyor
-
Ne düşünüyonuz bu kadar
-
Hocam Kırıkkale ne durumda ? Kar yağışı alacak mıyız 15 ve 17 sinde
Cuma günü sıcaklığı kurtarirsaniz güzel yağış var ben size şöyle metogram atayım
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hocam konya illa biseler alacak ama belki miktarı tatmin etmeyebilir
-
Angora hocam icona göre 17sinde yine sancılı bi görüntü gözüküyor yağış varken soğuk yok soğuk varken yağış yok
İconu bende begenmedim gfs gem bide ecm bakalim
-
Radardan aldığımız son durumlara göre soğuk cephenin doğuya doğru ilerlemesi ile bir çok ilimiz kar almaya başladı ilerleyen saatlerde sıcaklıkların daha da düşmesiyle çoğu ilimiz kar yağış almaya basliyacak
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
-
su burda dursun da zamanı gelince takip ederiz
-
arkadaşlar telegram kanalımıza üye olabilirsiniz ara ara ordan da bilgilendirme yapacağız her bölge ayrı aşağıdaki sayfaya girip iç Anadolu bölgesi kanalına tıklayabilirsiniz
-
arkadaşlar telegram kanalımıza üye olabilirsiniz ara ara ordan da bilgilendirme yapacağız her bölge ayrı aşağıdaki sayfaya girip iç Anadolu bölgesi kanalına tıklayabilirsiniz
-
Arkadaşlar yağış çekiliyor bugünlük bu kadardı
-
Hocam bu sistem saatlik degisiyo hocam bence bakilmali.
Hocam tabi bakabilirsiniz ama sınırlı alan modelleri daha makul kısa vadede
-
Hocam bir seycsorabilir miyim NASA Jma gibi modellere bakmak gerekir mi ?
Sinerji için bakılabilir tutarlılığı çok düşük
-
çankaya durdu yav yağış, radar farklı anlam veremedim
Virga olabilir tekrar başlayabilir burda da bı başlıyor bı duruyor ben tatmin oldum bugün en azından görsel şölen oldu şu radarı -2 yakalasaydik 30 cm garantiydi