Ankaranin farkı etrafımız yanarken biz 1 derecedeyiz :kas:
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
5-6 ya kadar yağar gibi hocam ne dersin
İnşallah hocam bende radardan takip ediyorum mgm bile durmadan tahmin değiştiriyor
-
Yeniden yoğunlaştı radar bizim etrafda dönmeye başladı
-
Kim demişti , burası Ankara belli olmaz hiçbir şey diye
haklı oğlu haklı çıktı:)
Hocam ben her zaman derim Ankara sagi solu belli olmuyor bazen de saç baş yolduruyor nazende çok güzel sürprizler yapıyor
Bu arada son durumlar nasıl arkadaşlar yer bildirerek soylebilirsiniz ayrıca fotoda bekliyoruz
-
Suan radar mükemmel duruyor iki saat daha garanti gibi
-
Peçete yağıyor maşallah şimdi tutan kar yağmaya başladı
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Arkadaşlar hala anlamadınız mi ecm sabah ne verirse mgm onu verir Ankara cumartesi kar yoktu şimdi vermiş Perşembe kky di şimdi kar olmuş
-
atmistim geride kalmış isteyen izleyebilir
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yarına olur hayırlısıyla Ankara komple beyaza bürünür
Bu tadimlikti abi asıl yarın tutan kar var
-
Bu arada yine kara çevirdi takılıyor kafasına göre
-
Benim konum en alçak kesim en batidayim Yenikent te o yüzden bu kadar bile beklemiyordum Allah bereket versin
-
Atış serbest
-
Bu arada geri kky dönüyor yağış azalıyor güzel seyirlik kar aldık açılışı yaptık artık bir hafta bu sayfa çok hareketli olacak
-
Mgm saatlik tahminini yine değiştirmiş akşama kar vermis ??
-
son radar böyle 1-2 saatte doğuya kayacak ne yazikki
The content cannot be displayed because it is no longer available.