Bu arada hem gfs hemdd ecmvf yarınki kuvvetli yağış sırasında kara çevirebilir diyor özellikle 1000 üstü ilk karı yarın alabilir
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hiç fena bir güncelleme olmuyor, ben ümitlenmeye başladım. En azından siklonu da gördü dediğiniz gibi.
Evet bende umitlendim ama yine de fazla umitlenmeyim önce 14 15 ocağı bı yaşayalım diğerine sonra bakarız
-
O siklon giritte patlayıp sonra dogulasa hep sistem ömrü uzar hemde çoğu bölge ihya olurdu
-
Bu arada gfs siklonu gördü ama Hatay civarı oluştu buda bize yaramaz demekki halen siklonun rotası belli değil
-
Gfs ikinci siklonu patlattı. İcon gibi. Bizim için iyi.
Hocam yorumlarınızı bu sayfadan yapın orda araya kaynamasın
-
Sabah ile öğlen arasında bile farklar varken üzülüp sevinmemnin anlamı yok yarın dan itibaren radar sıcaklık takibine başlarız
-
Evet öğle güncellemesi güzel geldi dün biraz moralim bozulmuştu aslında sınırda bırakmıştı bugün hep Ankara için hemde konya içinde güzeldi bakalım icon gibi 3. Siklon da oluşursa değme keyfimize
-
İcon tahmini 15 inde sabah güncellenmesine göre iyi ama yine de yağışlar az. artık iş radar takibine kaldı.
Ankara da yaşayanlar bilir bizim sistemler hep yasa gör sistemine dönüşür şuan için 15 Ocak cebimizde ne alırsak kar sonrası için şuan muamma
-
Evet abi kışın çok geç güncelleniyor afrika zamanları bakıyom 12 ye gelmeden güncelleniyor
Adı üstünde sisteme zamanı Türkiye'nin 81 ilçesi 900 küsur ilçesi var kolay olmuyor Afrika zamanı aynı durgun hava olduğu için kolay oluyor
-
Önceden hep ben atardım kimse yüzüne bakmıyordu sistem yaklaşınca baya merak konusu oldu ???
-
Valla mgm gün içinde bile tahmin değiştirdiği için çok sallanıyorum
-
O kadar model takip ediyoruz millet halen mgm bekliyor
-
Şimdi galiba 15ini bi rafa kaldırdık tatmin etmeyecek arkasına odaklanmak lazım bu güncelleme
Sizin oraları etmicek gibi Hocam ama yine en güzeli sistem zamanı radar sıcaklık takibi
-
CAN iconun gece guncellemesi kâr haritası varmı
-
Yerguney abi zamanımız geliyooor ufaktan basliyalim istersen