Doğru söyledin üstad. Bakalım akşam Ecmwf ne diyecek. Orta vadede güvenilirliği yüksek bayağı..
Gfs gibi ecmwf nin de kar haritası sistemi var mı gfs gibi ?
Surdan bakabilirsin
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDoğru söyledin üstad. Bakalım akşam Ecmwf ne diyecek. Orta vadede güvenilirliği yüksek bayağı..
Gfs gibi ecmwf nin de kar haritası sistemi var mı gfs gibi ?
Surdan bakabilirsin
Elimizde tek günlük kar kaldı üstad. 2. dalgayı bize yanaştırmadı
Oda gelir merak etme bı güncellemeyle üzülme bı guncellemeyke de sevinme derim burası Ankara ne olacağı hiç belli olmaz
Ankara için ne yorum yaparsınız üstadlar, ümidi keselim mi?
Ne ümidi kesmesi kardeşim cuma gününü bekle az yada çok kar kesin gibi
Angora hocam umarım siz kurtarırsınız bizim iş baya riske girdi bidahaki sefere artık
Bizim de sıkıntıya girdi ama böyle olacağını zannetmem bakalım daha sınırlı alan modelleri a.b çok oynak gerçekten
Gem takip edelim gfs bu akşam başlamaz bence
Ukmo çözünürlüğü düşük o yüzden tam goremebilir yoksa iyi çıktı
Hocam ben kendimi bildim bileli kar delisiyim ve 2016 aralığı gördükten sonra daha azı kesmiyor ondan daha fazlasını istiyorum her yıl bakalım umarım güzel şeyler olur belki seneye ankaraya taşınma ihtimalim var o durumda birlikte takip ederiz kentimizi
İnşallah reis gelirsen beraber zevkle takip ederiz
Yok hocam ben memnunun sizden keşke tüm bölgemiz kara bogulsa çok mutlu olacam inşallah olur
CAN icon kar haritası varmı
Evet ilk sistem konya pek etkilemicek gibi ama ikinci sistem tam sizlik Konya'dan Ankara'ya uzanan yağış hattı soğuğu yakalarsak deme keyfimize
Orayı iç Anadolu sayfası sandım siz yorum yapinca ???
Cm hesaplarını bugün yapar mıyız? Yarın güncellemelere göre mi yaparız?
Yarin CAN sistemle ilgili kısa vade tahminleri açıklayacak
icon güzel gidiyor siklon tamda gfs gibi
paralel show yapmış yine