Ecmvf akşam güncellemesi 14 15 i için iyi sonrası için kuru soğuk verdi siklon oluşmadığı için tabiki bir senaryo buda
İki gün daha takib edeceğiz bakalım neler olacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcmvf akşam güncellemesi 14 15 i için iyi sonrası için kuru soğuk verdi siklon oluşmadığı için tabiki bir senaryo buda
İki gün daha takib edeceğiz bakalım neler olacak
Son güncelemeler de oldukça keyifli, bir de Ecmwf yi görelim bakalım , elbet ortak paydaya gelecekler
Ecmvf sadace ayın 15 inde güzel kar var dedi sonrası kuru soğuk dedi ama ben değişeceğini düşünüyorum önce şu 15 ini bı alalım ikinci sisteme sonra bakarız
yüzde 79 olmuş
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. :okey: :hoscakal:
:buyur:
Bölgemiz için çokta kötü değil sadace güney tarafları için biraz sıkıntı kuzey batı ve doğusu efsane yaşar demiş gfs bide ecm bakalım ondan ne cikacak
paralel iyi gidiyor
paralel kutubu ikiye bölecek
Hocam mesela o boşluk rüzgardan mı kaynaklı
alcak basınç merkezi tam oraya denk geldiği için
Bak şimdi doldu orası
Sıkıntı şu soğuk bir türlü sokulamıyor umarım hala şansımız vardır güzel bir şeyler için
Vakit var halen hocam takibe devam
Hocam bizim müjde bu akşam için bi tık uzak kaldı sanki istediğimiz şekilde ab oluşamıyor bir türlü maalesef
Evet güney için kötü geldi ecm bakalım bide
3 mac kaldı ama eskisi gibi 15-20 günlük ara yok pandemiden dolayı sıkısık mac takvimi yüzünden
Hmm o kadar çok takım olunca demekki
İlk yarı ne zaman bitiyor gecikmedi mi
Angora denk gelmişken sorayım sence Konya beyşehir sence Isparta göre mi Konya ya göre mi kar yağışı olur diyagramlardan bakıyorum da ikisine de bakıyorum bu yüzden
Hocam onun için şimdiden bişey söylemek zor salı akşamı netleşir
bence 14 ü perşembe de yağacak.
İhtimal var ama tüm kente zor olur yuksekler daha şanslı gibi ama 15 i tüm Ankara için daha uygun
control bı sistem daha veriyor hay maşallah