The content cannot be displayed because it is no longer available. Chelsea için zor bir akşam
Kar varmı Ömer ona göre izleyelim ?
Edit maç bitmiş yeni farkettim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because it is no longer available. Chelsea için zor bir akşam
Kar varmı Ömer ona göre izleyelim ?
Edit maç bitmiş yeni farkettim
gelde paylaşma yürek mı dayanır su görüntüye
Bi gunvellemeyle moralini bozanlar oluyor bu kış ilk defa parametler bizi bu kadar net gösteriyor ama arkadaşlar halen ümitsiz o yüzden atıyorum bunları
Ocak 12 den sonra kavuşuyor muyuz sayın sorumlum?
İnşallah abi bı aksilik olmazsa hatta senin oralar şimdiki güncellemeye göre ayın 7-8 i gibi de görebilir ama etkili olmaz daha sağlamı 13 ve sonrası
gem set ortalaması bir çok model hem fikir 14 sonrasına
Önümüzde hareketli ve bir o kadar ekstrem ilginç bir ocak ayı bizi bekliyor neden böyle dedim çünkü ilk yarısı ile ikinci yarısı birbirinden farklı bir ay olacak gibi
Birinci 15 günlük dönemde ilk önce 5-6 sında bölgesel yagmurlarimiz olacak daha sonra Ocak ayına yakışmayan sıcaklıklar gelecek Asagiya 7 sine kadar toplam yağış haritasını bırakıyorum
Daha sonra ki süreçte yine yağışlar alacağız ve daha sonrasında aşırı sıcaklıklar olacak belki de bu sezondan alıştığımız gibi Ocak ayında sıcaklık rekoru kırılabilir inşallah bu sıcaklık biraz daha duserde ağaçlarda uyanış olmaz
İkinci yarısında ise inşallah o ozledigimiz soğuk ve kar yagislarina kavuşacağız gibi onda biraz vade uzun olduğu için detaylar için biraz
beklemek lazım isterseniz sitemizin
tahmincilerinin bloğundan ve model takiblerimiziden. hep beraber takip edebiliriz
ANKARAYA KAR ÇOK GEÇ KALDI
Evet ne yazikki Ocak ayında neredeyse kısa kollu gezilecek havalar hiç hayra alamet değil bize soğuk lazım pus lazım buz lazım kar lazım ayaz lazım
GİTTİ SİSTEM YENİ GÜNCELLENME İLE
Bi güncelleme ile ne sistem gider nede sistem gelir takibe devam vade uzun daha değişimler olacaktır
Aksam öncelikle 5 ocakdaki sistem ile ilgili analiz yapacağım önümüzdeki yağmurlara ve sıcak atağı geçtikten sonra da 12 ocaktaki sistemi ile ilgili sohbet ederiz
Bi beş gün sonra detaylar netleşmeye başlar cm hesabına başlarız Allah'ın izniyle
hazirlanin arkadaşlar gellooo
Cok şükür bundan daha iyi haber alamazdim o zaman ?
sinerji konusu nerd3