Alçak basınçlar vade yaklaşınca belli olur şimdiden kestirmek zor böyle gelsin her yerden ab patlar merak etmeyin
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem daha çok değişir ana fikir iyi ama
-
Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkür ederim ama ben bu ödevi yaparken öncesinde araştırmamı yapıpda geldim bir sonuca ulaşamadım hani zaten bir sonuca ulaşabilsem buraya yazmayacaktım üslup olarakta yanlış birşey söylemedim diye düşünüyorum ama sizi rahatsız eden bir cümlem,kelimem olmuş yinede özür dilerim
şimdiden başarılar dilerim kardeşim benim bildiğim mgm sayfası başka kaynak bilen varsa paylaşır arkadaşlar
-
Meteorolojinin sitesini inceledim orda bulabilsem buraya yazmazdım zaten bana son 10 yıla ait lazım örnek 2012 sıcaklık ve yağış ortalaması sonra 2013 sıcaklık ve yağış ortalaması gibi sonra bunları grafikte göstereceğim
kardeşim yardımcı olmak için link attım mgm den baktığını nerden bileyim üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum
-
Merhaba havalarınsesi sitesi üyeleri ben Sosyal bilgiler öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim öğretmenimiz Genel Fiziki Coğrafya dersinde ödev olarak "Manisa ilinin sıcaklık ve yağış(son 10 yıl) grafiğini excelde hazırlayınız" adlı konuda ödev verdi ve benim Manisa ilinde son 10 yıla ait sıcaklık ve yağış verilerine ihtiyacım var bu verilere nasıl ulaşabilirim yardımcı olabilirseniz çok güzel olur şimdiden çok teşekkür ederim
hayırlı olsun kardeşim şimdiden bu linkten araştırabilirsiniz
-
Ecm 240 beğendim sağlam Azor ile güzel sistem olurdu devamına Eps den bakalım
-
Comtrol de iyi gidiyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben beğendim en azından sistem var heyecan var böyle devam eder inşallah daha kışın başlangıcındayız
-
Önemli olan ana fikir detayları vade yaklaşınca bakılır şuan için önemli olan sistem gelebilmesi
-
Erken kaçtınız bence
-
İç bölgelere yarar
-
Silahları hazırlayınnnn
-
-
Azor yerleşiyor heyecan başlıyor
-
Varmı paylaşım yapacak