Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ne yazikki abim ve yengemde Corona virüsü çıktı bende dün temasliydim bugün itibariyle 10 gün karantinaya alındım
-
S1nankayaoglu haklısınız hocam ikimizde aynı konudan şikayetçiyiz aslında devletin bu işe el atması lazım ya sadace galericiler yapacak bu işi yada elden satışı kaldıracak yada. Bilmiyorum nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum
Bide hocam yukarda bir arkadaş araba arıyormuş sen anlarsın bı yardımcı ol istersen
-
Hocam yağış gelirse rakıma bağlı olarak görme ihtimaliniz var ama çok zayıf yani çok umitlenmeyin gözünüz radar ve sıcaklıkta olsun sürpriz olabilir
-
Toprağım bizde durumlar nasıl diyagram %90 larda sonuç ne olacak kestiremiyorum ben
Arkana yaslan radarı takip et abi sen
-
Allah bizi muhaza eylesin valla işimiz çok Zor
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
büyük bi oranda ötv indirimi gelmediği sürece 2. El de asla fiyatlar düşmez . Halk arasındaki tabirle al-satçılık yaptım 15 ay . Bu piyasasın bi yerde şişeceği belliydi . Geçen seneden bu zamana gelen zamları size anlatamam. Geçen yılbaşında 295 e sattığım arabayı şu dönemde 480e galeriye hemen satabilirsin . Yine 184 e sıfırını aldığım arabanın 2 ay önce 2. Eline 262 lira para verdim. Bunlar basit bi kaç örnek dediğim gibi illa ki biyerde tıkanacaktı . Enflasyon bu şekilde devam ederse , vergilere her sene zam gelmeye devam ederse bu işin sonu kötü . Hem araba sektörü hem genel ekonomi olarak . Allah sonumuzu hayıreylesin
Hocam yanlış anlamayın yaptığınız işe saygı duyuyorum ama al satci arkadaşlar biraz abarttilar cevremdekilerden biliyorum her aldığı arabanın üzerine 10 20 lira kâr etmek isteyince git gide arttı piyasa ne oldu şuan hepsi durgun çünkü alıcı yok millet eskiden en azından ayağımı yerden kessin deyip 10 15 e araba alıyordu şahin doğan Skoda Lada şuan 30 40 oldu millet de alamıyor hâliyle
-
2 elin fiyatının düşmesi için bir müddet sıfır araçların 200 bin TL altına inmesi lazım. Şimdi en dandik sıfır araba 200 üzerinde
O da üretim ve dolar ve ÖTV düşmesi lazım ki şuan ki şartlar hiç uygun değil tabanvay devam
-
https://www.memurlar.net/haber/944301/
İkinci el düşüyor diye haber yapıyor ama hiç aslı astarı yok bence kimse aldığı fiyattan aşağı satmaz
-
Ankaralılar olarak abdest almaya gidiyoruz ??
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
günaydın arkadaşlar kar yaklaşıyor 22 sinde bazı iller güzel yağışlar alacak özellikle Kayseri Sivas Yozgat Akdağmadeni bu şanslı illerden konya Aksaray Kırşehir yer yer yağmur yuksekleri kky veya karyagisli olacak aşağıya bu illerin diyagramini paylaşıyorum
-
hayırlı olsun
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Doğum günü kutlu olsun Sinan nice mutlu yıllara başkanım
-
Ecmvf 22 sini 23 üne baglayan gece Sivas Kayseri ve Konya Aksaray civarı kar vermiş
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bos verin futbolu gelin ecmvf paylaşıyorum takip.edelim