Aziz Yıldırım ahı çıkıyor
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Rüya takım fener tepe taklak oldu
-
İnşallah kardeşim biz bile kar alamadık daha Ocak ayı inşallah bize unutturur 2020 yi
-
Bu gece yine sağlam enverziyon olacak gibi Etimesgut şimdiden 1.4 derece sabaha kadar. -5 zorlar gibi
-
Bu ayda boş gecti kardan vaz gectim yagmur bile yagmuyo bu yıl korkutuyo beni nedense
Kuraklık bölgemizi aşırı etkiliyor Ne yazikki inşallah su ayın 27 28 indeki yağmurlar gelirde biraz rahatlariz
-
Arkadaşlar merhaba bu akşamdan itibaren bölgemizde yer yer sis pus buzlanma hadiseleri görülebilir havalar soğudu geceleri yer yer eksili dereceler olacak dikkatli olunmalı
Gelelim 22-24 sistemine şuanlik görünen
bölgemizin doğusu daha çok faydalanacak yani Kayseri Sivas hattı gfs konya doğusu ve güneyine de kar vermiş aşağıya icon arpega ve gfs nin yağış tahminlerini bırakıyorum akşam ecmvf çıksın bide ona bakarız
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Erol Bulut'un son maçı olur
-
İc Anadolu tahmini beğendim ?
-
Maşallah iyi senaryoları sayısı fazla moral bozmaya gerek yok
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tamam işte bird Box tam senlik
Onu izliyim bakım bı bu gece
-
Abi bilim kurgu hoşuma gidiyor genelde
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ayın 22 sinde doğuya kar geliyor
-
Güncel olanları istiyorum abi
-
Arkadaşlar Netflix veya başka siteden önereceğiniz yabancı dizi film var mı
-
Biliyorum seni etkilemediğini bölgeden bahsediyorum inşallah senin oraları etkileyen sistemler gelir toprağım