Bakım var arkadaşlar sakin birazdan düzelir
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan ve Whisper aynı şekilde fotoğrafları da görüntüleyemiyorum ilgilenmezseniz sitenizi birakcam başka sitede devam ederim
Keşke
-
ventuxsy aydın merkeze uzun vadaefe 15 cm vermiş tutma ihtimali varmı
O dediğiniz benim bildiğim uygulama büyük ihtimalle gem veya gfs modelini yansıtıyor yani sizin de değiniz gibi vade uzun 22 Ocak sisteminde AB ve şartlar elverişli olursa neden tutmasın Takibe devam
-
Emirhan Fuat resim yüklerken tam boyutlu resim seçeneğini seçelim fotolar daha net oluyor üstteki mesajını düzenledim
Bu arada harika manzaralar güzel yağıyor maşallah
-
Hayırlı olsun Eren
-
içanadolu ve Doğu ve g.Doğu Anadolu sorumlusu açığı kaldı kendine güvenen sadace bir heves için değil devamlı gönüllü olacaklar var ise yönetim ile temasa geçebilir
-
-
Ankara’da ki kar yağışını izlemek isteyenler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çok güzel yağıyor örtü bile oluştu
-
Konumumda hafif kar yağışı başladı il geneli yağışlar olacaktır öğlen biraz daha artabilir
-
Günaydın hayırlı sabahlar 🥱
-
Benim taktik etmiş.. Çalıntı hareketlere prim vermeyelim

Dayını söyle kim olduğunu söyleyeyim 😂
-
2011 deki günlere döner miyiz hocam ne güzel olur 40-50 cm alsak şöyla dadınan yenmez

Belli mi olur neden olmasın ben 10 cm de razıyım bu sene istenileni alamadık devamı güzel olur inşallah
-
Yok arkadaşlar ben sizin öyle düşünmediğinizi biliyorum zaten ama konuşmalar dışarıdan bakınca öyle anlaşılıyor yine kalbiniz kırıldıysa affola