Angora hocam. İç Anadolu Sorumlusu olduğunuz için tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAngora hocam. İç Anadolu Sorumlusu olduğunuz için tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim hocam
Ay sonunda yağış olarak akdeniz kökenli karlı güzel bi sistem gelirse hem şehrim hen de bölgemiz gayet iyi faydalanır
Öncelikle hoş geldiniz profilinize konum bilgileri koyarsanız daha çok yardımcı olabiliriz
İnşallah dediğiniz olur hepimiz bekliyoruz![]()
Hoş geldiniz hayırlı olsun tüm
ailesine

Bölgemizdeki bazı illerin diyagrami ay sonu sistemi güzel işaretler var inşallah hep beraber göreceğiz
Arkadaşlar merhaba bundan sonra iç Anadolu Bölgesi sorumlusu olarak devam edeceğim buradan hem Ankara hemde iç Anadolu'daki şehirlerimizin analizini gelecek ve gelen sistemlerin analizini hep beraber yapacağız

Gemi takip ediyorum kaç gündür güzel denemeler yapıyor
Güncel
Bu sefer gol Ankara ya kar gelir mi sorumlum?
Takip ediyoruz abi bu günlerde gözükmüyor ama 20 sonrası sinyaller iyi yönde hep beraber takip ediyoruz
Not kar geliyor demeyi dört gözle bekliyorum

İşaretler artıyor
Rahat düşer ayaz vakti gelmedi daha Ankaranın ayazı meşhur hele yağış az kesinti yapsın. Bak bakalım nereye iniyor
Ben iyi bilirim hocam o yüzden yüksek basınçlı günleri hiç sevmem
Valla beni ilgilendirmez gitsin abi yerine Ersun yanal gelir o olmazsa Aykut kocaman gelir kısır döngü
Erol bulut istifa etti haberi dolanıyor
Sohbet odasına cevirmeyelim arkadaşlar
O değil kendi bölgemde patlayacam ![]()
Kadıköy yenilmezligi bitti artık gelen giden tokatlıyor ?