Ne zaman gittiki
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
1.50tl
O zaman duble bardak olsun ucuzmuş baya

-
Abi ben seçenek sundum hangisi kolay gelirse öyle paylaşsın
Bide indirince galeriden boş yer kaplar diye düşünüyorum
-
Alırım bir bardak
-
Güzel konu olmuş bende mobilden nasıl paylaşabileceğiniz ile ilgili bir kaç bişe yazayım
1 aynı şekil siteye girelim
https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php#
Sonra hangi model paylascaksaniz ona girin (örn gfs ecmvf)
The content cannot be displayed because it is no longer available. İsaretledigim alanı tıklayın
The content cannot be displayed because it is no longer available. Acilan pencereden isaretledigim ikinci sütünü komple kopyalayın
The content cannot be displayed because it is no longer available. sonra buraya yapstirin bu kadar
Zor gibi duruyor ama değil ben bu şekil paylaşıyorum
-
İlk yarıyı 1-0 önde kapattık. İyi oynuyoruz haydi RİZEM??
Kardeşim yanlış anlama Rize deyince aklıma Muslera emre akbaba geliyor
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Merkeze güzel bir kütle yaklaşıyor
-

Umut fakirin ekmeği ?
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Mgm güncel
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Günaydın arkadaşlar kapalı gri Ankara'ya yakışır bir hava var şuan ara ara yağmur geçişleri oluyor lodosdan havalar serin gidiyor
-
Bireysel kişi engelleme gelirse iyi olur sevmediğimix birini engelkeriz kimse kimseyi görmez
-
Herkese selamlar. Bu konuyu elimden geldiğince aktif tutmaya çalışacağım. Bölge ile ilgili uyarı ve tahminlerimi bu başlık altından yapacağım.
Hayırlı olsun hocam
-
Ankara Kızılcahamam. En baştan beri bu istasyon. Beypazarı Nerden çıktı
Pardon en baştaki Ankara yazıyı gördüm kusura bakmayın
-
Ankara Beypazarı degilmiydi şimdi Ankara olarak gördüm ben mi yanlış gördüm acaba
-
İnşallah tutmaz dediğiniz ve çok iddialı olmuş. Bence