Gidişat bizim için de iyi değil gibi bu ay sonu sistemi gelirde hepimiz muradımiza ereriz inşallah
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
bu arada kar hızlandı
-
Bu sene galiba Erzurum kamerası seyredip duracağız
-
Elmadağ kayak merkezinde beklemedeyim şu an hava açık değişiklik olursa fotoğraf atarım
Bekliyoruz abi gece yağış gelir inşallah güzel kar alirsin
-
Paylaşım buradan değil. Uzmanların yorumlamaları buradan olacak. Benim şu an diğer konuda görsellerle anlattığım gibi yorumlamalardan bahsediyorum.
Tamam pardon hocam
-
Tamam hocam buradan mı paylaşım olacak
-
Bu gruptan da cikamazsa amatör lige düşer haliba
-
Hadi geçmiş olsun
Teşekkür ederim
-
Kan testim ve film temiz çıktı Corona testi yapmadılar ilaç alıp geldim çok şükür iyiyim
-
Bazı modellerdeki bu akşamki yağışlar bu şekilde
Gfs
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Arpega
The content cannot be displayed because it is no longer available. İcon
The content cannot be displayed because it is no longer available. Euro 4
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu gece yuksekler de kar görme olasılığı yüksek tahmin bizden takdir Allah tan
-
Yagıslar yine düsmus sizce nasıl
Yağışlar alçak basıncın ve yüksek basincin konumuna ggöre değişiklik gösterebilir ama yarın ki yağış da Aksaray Ankara'nın güneyi Konya'nın kuzeyi daha şanslı gözüküyor diğer günlere de ileriki gu lerde bakarız gözünüz radarda olsun bu gece ve sabah
-
-
Çok geçmiş olsun umarım malum virüsü kapmamışsınızdır.
İnşallah bende benzinlikte çalışıyorum bide geceleri soğuk oluyor içeri dışarı usuttum herhalde
-
Boğaz ağrısı ve halsizlik ile hastaneye geldim kan ve röntgen çekildi sonuçları bekliyorum inşallah bişey çıkmaz dualarınız bekliyorum arkadaşlar
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Gfs yarınki yağışı artırdı
Yarin gece ve sabah saatlerinde yerel yağışlar olacak yüksek yerlerin kar alma ihtimali var cuma gününden itibaren daha doyurucu yağışlar gelecektir