Radar dolmaya başladı güzel yağış olacak inşallah
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
salı 11i oluyor soğuklar o zaman geliyor 12 sinde ise yağışlar maşhallah güzel bir kar alabilirmiyiz sizce ?
Hay maşallah diyagrama bak şiir gibi
-
bence en sıkıcı iskandinavya hava forumlarıdır,nasıl olsa soğuk var,kar var,acaba neyin heyecanını yaşıyorlar ki?@#@!
Güneşli hava kovalıyorlardır onlarda 😂
-
İnşallah hocam Allah'tan Ümit kesilmez. Ull Ege'de güzel konum alsa güzel kar yağışı alacağız soğuk açısından sıkıntımız yok ne güzel,değişir umarım 🙏 öğlen gefs senaryoları da güzeldi artık yarın sabah ve akşam belli olur.
Atmosfer kaotik her an iyi veya kötü gelişmeler olabiliyor bakalım öncelikle yüksekler ve barajlar bölgesi güzel kar alacak oda güzel gelişme
-
Gem ortalaması daha olumlu yağışın yarısı kar bile olabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yağış zamanı soğuk erken girebilirse en azından beyaz örtü veya görsel de olsa kar yağışı görebiliriz arkası ayaz zaten süpriz kütleler gelebilir yağış son ana kadar değişebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Olmadı be 😪
Daha hiç bişey bitmiş değil ümüdini kesme
-
Mgm güncel
23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum

Başınız sağolsun hocam çok gençmiş Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlere sabrı Cemil diliyorum
-
Gfs sabah vermiş mehteri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydın hayırlı sabahlar HS ailesi
-
Eline sağlık hocam Yasin71 sabırsızlıkla bekliyoruz sayın sorumlum 😎
-
Yasin71 nasıl durumlar geliyor mu kar haftaya
-
Whisper dayı rabbimin buyurduğu gibi kün Fe yekün ol der olur işte her şey bu kadar basit