Beni kime benzetiyon
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı günler hayırlı pazarlar diliyorum
-
Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bol karlı yıllar dilerim
-
Dün gece Antalya yüksekleri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Forumda tartışmalara katılırım yine. Sadece tahmin yapmayacağım daha.
İnşallah kardeşim 😎
-
Bugün itibari ile sitedeki görevimi bırakıyorum. Destekleyen/desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Yazılanları okumak için arada sırada girerim foruma.
Herkese iyi forumlar.
Devam etmeni isterdim gerçekten verdiğin bilgilerden çok istifade ediyordum her şey tahmin değil hakkında hayırlısı olsun kardeşim başarılı bir hayatın olacağından şüphem yok
-
Gerekirse daha konu açmam korkup kaçıyor.Ayın 7 si sistemi nokta atışı tarih olup sistemi ufak ayrıntılarla kaçırdık.Temiz örtü yapabilecek sistemdi geçmiş olsun
Canınız sağolsun hocam sonuçta atmosfer kaotik siz yine tahminlerinizden mahrum bırakmayın bizleri tahmin sizden takdir Allah’tan
-
Harici İçerik www.instagram.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hayırlı olsun THE_AZOR
-
Diyagram fena değil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sincan’da çok güzel kar yağışı var her taraf bembeyaz olmuş -4 derecede yağan kar tanesi tutuyor
-
-
-
Kar var dediler geldik Hayırlı olsun Karadenizli kardeşlerim