Helal olsun kardeşim Sahutt bu zor günlerde geçecek inşallah hep birlikte dayanışma ile tekrardan tüm vefat edenlere Allah tan rahmet yaralı olanlara acil şifalar geride kalanlara da sabırlar diliyorum
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Grönland blokajı kokusu var biraz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Başımız sağ olsun 🖤♾
Başımız sağolsun kardeşim Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun inşallah tüm depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
-
Allah rahmet eylesin güzel kardeşim Sahutt Allah geride kalanlara sabır versin inşallah bu imtihanı el birliğiyle başaracağız inşallah
-
Arkadaşlar hepimiz deprem bölgesi için sistem istemiyoruz ama şöyle bir de sorun var kuraklık oda en az deprem kadar bir afet birde şuan ki yüksek basınç yüzünden bölgede geceleri kuvvetli ayaz oluyor sistem olsa en azından hava bulutlanır daha yumuşar diye düşünüyorum tabiki takdiri ilahi
-
Şöyle bir günde insanın hava durumuna bakası bile gelmiyor dışarıda kalanlar için iyi bir Afrika atağı iyi olur
-
Çok geçmiş olsun Sahutt kardeşim nasılsın durumlar nasıl
Tüm Türkiye olarak çok üzgünüz ne diyeceğimi bilemiyorum sabahtan beri bitik durumdayım hiç bir şeyden tat alamıyorum inşallah enkaz altından kalanlar kurtulurlar
-
Gem
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ankara boşluk ya gelmez yağsada tutmazzzzz (totem)
Totem tuttu boşluk kapandı bizde masadayız
Ankara boşluğu totemini ileri sürüyorum yarın akşam gömüleceğiz
-
pazar pazartesi icon modeline göre gelirse süper olur gfs kötü yağış olarak
Oda yavaş yavaş düzeliyor yarın akşam ile pazartesi gündüz en az dün akşam kadar kar bekliyorum
-
Harunsalman batmanda kar galiba nedir durumlar
-
pazar - Pazartesi Ankara da kar yeniden özellikle pazar geceden pazartesi geceye kadar daha yoğun yağacak şuan 50 cm var burda üzerine bir 50 daha gelebilir doyduk kara şu 6 günde ama hep daha fazlası olsa fena olmaz ❄❄❄
Konum neresi hocam 50 cm nerede var
-
Yanımız yarım metre kar aldı bu sistemden umutluydum ama anlamadım eriyip gitti nasip değilmiş. Dağlarımız, yüksek kesimler iyi kar aldı ama buna şükür diyelim. Önümüzde pazar günü ve özellikle pazartesi güzel kar gözüküyor onu bari kaybetmeyiz umarım toprağım 🙂🖐️
Çetvelleri hazırlayın pazar akşamı pazartesi sizin oralar kopacak