Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Buna kurşun sıkılır işte 😍😍😍
-
Kar başladı Afyon Anitkaya da
Hayırlı olsun dayıcım
-
Çok merak ediyorum bu güncellemeyi hadi bismillah
-
İcon yağışları artırmış 5 mm yağış var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Alçak kesimler için de baya bir umut var bir de şu radar bozuk olmasaydı daha iyi olacakta neyse şuan aşırı rüzgar var ama hava komple kapalı belli potansiyeli var bakalım
Alçak kesimler başlangıçta sulu kar olabilir ama tatmin etmez o yüzden pek umursamıyorum dediğim gibi asıl gözüm şubat başında şöyle -2 derece de yağan karın tadı farklı oluyor
-
Dikmen Çaldağ tepesi 1350 rakım hava aşırı soğudu az önce hafif attı ama galiba 2 saat sonra falan başlar diye umut ediyorum ❄❄❄
Direk kar olarak başlar kardeşim şanslı yerlerdesin foto bekleriz alçak kesimlerde 2-4 şubatı bekliyeceğiz ya efsane ya kestane olacak potansiyeli var
-
1100 rakıma inermi kar havada olsa bile görmek isterim
En şanslı yer diyebilirim örtü bile oluşabilir
-
Bu sefer olacak gibi inşallah Döngü kırılıyor özellikle 2-4 şubattan ümitliyim ab rotası çok önemli
-
Şubat ilk hafta daha açık olarak üç Şubat civarı İzlanda kökenli bir atak ön görüm var balkanlardan giriş yapabilecek soğuklar ile Sahiller için soğuklar yetersiz gibi -8
Bizim için olayların başlama anı 7-8 Şubat dan sonra çılgın İzlanda Kafkaslara doğru tren gibi uzanın kendi bölgesinin de savunma yapamayacak Azor'a karşı tek başına kalacak İşte burada ortalık gene karışacak gibi bizler sürekli var gideceğiz 9 Şubat gibi Çılgınca Görüntüler gözlerimize Takılacak saç baş yolacağımız güncellemeler olacak Karadeniz 'e -20 inecek Bizler -12 ve alt soğukları göreceğiz gibi Sevgililer günü İzlanda gene ortalığı karıştıracak gibi serin soğuk yağışlı gün sayımız artıyor Hep izlanda atakları mevcut 18 Şubat görünümünde bile 22 Şubat tan sonra işimiz yaver giderse normal Kış şartları ve sonrası 28 Şubat Civarı İşte Tam Olay bu arada Başlayacak gibi Basınç dizilimleri Tam Bizlik Soğuklar -16 Ve Sonra Mart Ta Gelooooo lacak Mart için Birazdan Konu Açarım .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan reis dediklerine yakın bir tablo mu
-
Günaydın arkadaşlar
Günaydın abi karın kokusunu aldın herhalde bu hafta sonu kar geliyor senin oralara
-
Neyse madem ecmwf paylaşamadım gfs gece güncellemesini alayım ozaman
Gfs de bozulmasın şimdi 🙂
-
@Salihh bak burda
-
Oraya da yağmıyor diyorum kuresel isinma var iste
Bu dediğin doğru valla Salih ben Ankara’da daha hava da bile kar görmedim
-
Ula daha 3 gün sonrayı çözemiyor adam şubat ikinci haftayı soruyor ama sana ipucu vereyim Sinan başkanın konuları takip et Ocak konusu tam isabet tutturdu (6 Ocak hariç) şubattaki sistemi tutturursa şahane olur