Cfsv2 Aralık ayı güncellemesi güneydoğu hariç mevsim normalleri ve altı soğuk ve yağışlı göstermiş
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha Çok Göster
Muhtemel Rakiplerimiz Belli Oldu
Portekiz
İsveç
İtalya
İskoçya
Rusya
Galler
İşimiz zor rakipler zorlu
-
Whisper hocam 12.000 HS var mı elde bu kadar fazla olacağı aklıma gelseydi golle ilgili açardım
Ben atim sana
-
20 si itibariyle özlediğimiz hareketli günler geliyor inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Globo model haftalık güncellemesi
500 hpa ve soğuk
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Cumada anlaşalım

Cuma mübarek gün anlaşalım olur 🙂😊
-
Gem modelinin geçen seneki yılbaşı sistemini doğru tahmin ettiğinide unutmayalım
Bu çıktıda ısrar ederse belki bişeyler olur ama sabaha değişirse bişey çıkmaz
-
Ağzın bal yesin, hava çok açık ama
Yağış soğuk cephe ile geliyor sabahı bulur havanın bulutlanması
-
Yarın erken olmaz mı ben haftaya bekliyorum
Bu gece sabaha doğru 1300 m üstü alabilir
-
Sanırım Gelooo
Yarın senin oraya gelooo olabilir
-
Gfs gece güncellemesi çok iyi geldi ilk atağımızı verdi peşine daha fenasını indirecek gibi. Sistem takipleri başlamıştır hayırlı olsun :))
Hocam model konusunda da yorumlarınızı bekliyoruz 🙂
-
Bu takım dünyanın en iyi sistemini kursun, yine bi şekilde yüzü gülmez, maç kaybeder, 10 tane topu direkten döner. Bu saatten sonra umuda gerek yok. Bu saatten sonra herşey olacağına varır.
Bu takımın öncelikle vizyon sahibi futboldan anlayan bir yönetime ve başkana ihtiyacı var 4 yılda sıfır başarı ile başarısızlığını sağa sola çatarak gölgelemeye çalışan birinden hayır gelmez
Not (şahsi düşüncem kimsenin muhalefet yapıp cevap vermesine gerek yok )
-
Hocam bölge bölge tahmininiz olacak mı yada sistem öncesi konu açmayı düşünüyor musunuz
-
Arkadaşlar burası hava olaylarının takip edildiği bir platform burada arkadaşlar spor da konuşulsun diye bir konu açıldı ama burada taraftarlık yapıp birbirimizi kıracak dökecek sözlerden uzak duralım lütfen
-
ayın 11 sonrası hareketlilik başlıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
bağıra bağıra geloooo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.