Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Berishanın golünü görünce aklıma devidin intere attığı gol geldi❤️
Çok güzel gol attı 👏
-
Galatasaray'ın en büyük sorunu FORVET.. Gomis gibi bir adam gelmeli. Şu pozisyon nasıl kaçar aklım almıyor hâlâ yazık cidden..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tek o değilki çok pozisyon kaçtı gs ye iyi bir bitirici forvet lazım bu arada Fener 3-0 yaptı çok iyi gidiyor ülke puanı adına çok seviniyorum (Galatasaraylı olarak )
-

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bi hafta havalar güzel gidecek mangal ve geziler için son şans bol bol uyuyun sonrasında heyecanlı model takipleri radar sıcaklık takipleri derken heyecanlı bir serüvene başlıyacağız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yasin71 inşallah bu kış barajlar yeterli seviyeye gelecektir
-
Herkese merhaba arkadaşlar
Kış mevsimi yaklaşırken yerimizi alalım yavaştan yeni aya yağışla başlayacağız 1-2 gün yağışlı havalardan sonra bir hafta kadar pastırma yazı sıcakları olacak devamında asıl aksiyonlar başlayacak uykusuz geceler bizleri bekliyor

-
Güneydoğu istediği yağışlara kavuşacak gibi
Yasin71 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kardeşim
-
Ben bu radar görüntülerine bı anlam veremedim şu an üzerimde bulutlar var radarda görünmüyor, halüsinasyon mu görüyorum kar beklerken
yağmur bulutları değildir abi ondan radarda gözükmez
-
-
Son radar görüntüsüne göre Ankara’ya yağış yaklaşıyor konumumda şimşekler çakıyor bereketli olsun inşallah
Konumumda felaket bir rüzgar ve toz bulutu oldu arkası yağmur inşallah
-
Kurak gidiyor Ankara yağışa ihtiyaç var