Yüzde 6 lık kar ihtimali oluşmuş 😀
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Doğru yalan bilmem ama Kocaman " istifa ediyorum, istifamı vereceğim" demiş.
bi zahmet etsin takım berbat durumda
-
Ardahan şehir merkezinde kar yağışı başladı.......
açılış başlasın hey maşallah inşallah sırasıyla tüm isteyenlere gelsin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beşiktaş’ın sağlık ekibinde veya antrenman ekibinde sıkıntı var bence geçen yıl da aynı şeyleri yaşıyordu tesadüf olamaz
-
Daha Çok Göster
Beşiktaş'ta Altay maçı öncesi eksikler 👇
❌ Rosier (Cezalı)
❌ Batshuayi (Sakat)
❌ Ghezzal (Sakat)
❌ Teixeira (Sakat)
❌ Vida (Sakat)
❌ Nkoudou (Sakat)
❌ Necip Uysal (Sakat)
❌ Mehmet Topal (Sakat)
ne olmuş takıma yav mini hastane mi açtınız
-
Merhaba Arkadaşlar benim bazı işlerim yüzümden iç Anadolu bölgesi konusuna pek ilgilenemiyorum bu yüzden
iç Anadolu bölgesi sorumlusu alınacaktır
Kendine güvenen yeterli bilgi birikimi olan vakit ayırabilecek arkadaşların yönetimden herhangi birine mesaj atabilir
Yönetimin değerlendirmesi sonucu karar verilecektir
Güncel!!!!!!
-
Adana Demir spor çok şükür ilk galibiyetini aldı inşallah devamı gelir
-
Sahutt kardeşim nice mutlu senelere doğum günün kutlu olsun rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu versin seviliyorsun kardeşim ❤️
-
Evinde internet olmayan adam aylık exxene para mı verecek =D
evinde internet olmayan sence exxene para verir mi yazılanı iyi oku 🤔
-
Bu ezxen çok saçma olmuş herkesin evinde internet yok olsa bile hızı yeterlimi en azından tv8spor diye kanal açsaydı ordan şifreli verseydi yine mal mal işler
-
-
Merhaba Arkadaşlar benim bazı işlerim yüzümden iç Anadolu bölgesi konusuna pek ilgilenemiyorum bu yüzden
Kendine güvenen yeterli bilgi birikimi olan vakit ayırabilecek arkadaşların yönetimden herhangi birine mesaj atabilir
-
-
İyi akşamlar arkadaşlar kusura bakmayın uzun zamandır işlerim dolayısıyla zaman ayiramadim
Maşallah bugün Ankara ve bölgemizde iyi yağmurlar var dikkatli olunmalı
Anlık radar görüntüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.