Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cümleden Hayırlı Geceler,bu arada yeniyim.Kısacık bir bilgi paylaşayım,3 Şubat'ı takip edin.Efsane ötesi bir sistem görülüyor
Hoş geldiniz meteo_laz sistem tahmininiz veri kaynak lımı yoksa hissiyat mı
Eğer veri kaynaklı ise verilerle birlikte aşağıdaki linke tahmininizi tıklayarak yapabilirsiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Değilse aşağıdaki linke tıklayarak verisiz tahmin yapabilirsiniz
The content cannot be displayed because it is no longer available. Tekrardan iyi forumlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Paylaşacak olan var mı
-
Ankara tarihinin en kötü kışı diyebilir miyiz hocam
Kış başlangıcı diyebiliriz çünkü kış bitmedi daha. Belki bundan sonraki süreçte güzel geçebilir
-
Biraz geç oldu ama güç olmucak inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Senaryo ortalaması çok iyi diyagram iyi gelecek tir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25 inden önce bişey yok koskoca Ocak boş geçti hayırlısı
-
Güncellemenin özeti önce kuvvetli ısınma arkasından kuvvetli soğuk
-
Gfs berbat
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İtalya için geloooooo dedim yav
Bende Türkiye ye Afrika gelooo dedim yav
:afrika: :mangal:
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Aleyküm selam hayırlı sabahlar herkese
-
Geloooooo
Ecm Afrika geloo
Arkadaşlar! Cok üzgünüm ki şubat ayında kaybettik:( morelim cok bozuk ...
Hangi veri ye göre açıklarsan bizde bilelim
-
İş güç yoğunluğundan pek bakamadım ama yağmur olarak fena sayılmaz kar için şartlar 11-12 si için pek uygun değil 14 15 gibi biraz daha uygun oluyor yağsa bile su oranı bol kar olur gibi doğuda ki yüksek basınç izin vermiyor ab ülkeye girmesine hayırlısı bakalım şuan şahsen ben yağış cinsi ayırt etmiyorum ne yağsa çok şükür diyeceğim