İş güç yoğunluğundan pek bakamadım ama yağmur olarak fena sayılmaz kar için şartlar 11-12 si için pek uygun değil 14 15 gibi biraz daha uygun oluyor yağsa bile su oranı bol kar olur gibi doğuda ki yüksek basınç izin vermiyor ab ülkeye girmesine hayırlısı bakalım şuan şahsen ben yağış cinsi ayırt etmiyorum ne yağsa çok şükür diyeceğim
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Makinist hane 216 240 nerede
Bakmasan daha iyi
-
-
Evet maalesef
Eline sağlık bu arada kardeşim
-
Çöp bir güncelleme olmuş
-
Geloo
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şimdiden uyarıyı geçelim maç sonu lütfen sadace fikirlerinizi beyan edin karşı takıma veya taraftarlara hakaret etmeyelim
-
Ege bölgesi ve batı Akdeniz’de iyi yağışlar göze çarpıyor
-
Biriniz devam edin da

-
kötü çıkarsa paylaşmayın moral bozulmasın
Sen sessizce takip et yeter Salih karışma fazla
-
Hadi bismillah yerimizi aldık şimdiden ellerine sağlık kardeşim Sahutt
Neyse Snow Hound paylaşıyor seninde eline emeğine sağlık
-
Hadi bismillah yerimizi aldık şimdiden ellerine sağlık kardeşim Sahutt
-
Ömer doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu yıllara
-
Evet durgun havalar artık bitiyor yağışlı havalar geliyor bir nebze olsun topraklarımız suya doyacak şuan için yağış miktarları değişiklik gösteriyor inşallah şöyle 15-20 mm yağış alırız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline emeğine sağlık Sarp Özdoğan hocam peki sistemler polar atak cinsinden mi olur yoksa dek sistemi mi olur sence