Doğum günün kutlu olsun başkanım nice mutlu yıllara Mahmut Sami
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi geceler Hs Ailesi
-
yok hocam ya ankara nın her ilçesi tutucu kar alır bence ama biz istanbullular olarak dek alabildiğimiz için daha şanslıyız diyebilirim
İnşallah vallahi bir sistem gelsinde kar yağmur farketmez durgun havalardan sıkıldık
-
Yarın kalp ve damar cerrahisine randevu aldım her ihtimale karşı bir gözükecem gögüs tarafında ilginç bir his var demiştim hala devam ediyor gripten diye çok takmamıştım ama bi görünmeye karar verdim
Geçmiş olsun kardeşim inşallah hayırlı haberler alırsın
-
Bence sistem gelse bile rakım sistemi olur kıyılar adına pek ümidim yok hatta Ankara da bile rakım sistemi olur
-
Kavga iki taraflı olur Enes o kendi kendine yazmış bir şey dikkate bile alınmamali birde profiline baktım 31 yaşında yazık gerçekten burasi çok küçük değişimlere bile sevindigimiz bir yer inşallah o sistem bize gelecek ama gerçekleri yazdığımızda kendilerine yediremiyorlar burada Sinan başkan gibi tecrübeler varken bize laf düşmez kendimizce 500hpa yorumlamaya çalışıyoruz doğrusu yanlışı varsa affola iyi forumlar herkese
Mesele kavga değil kim kurallara uymazsa kime haksızlık yapılırsa ilk gerekeni biz yaparız senin yorumlarında bir sıkıntı ben göremedim o da hakkettiği cezayı aldı sıkıntı giderildi
Herkese iyi forumlar
-
Arkadaşı iki gün dinlenmeye aldık konu açılmıştır biliyoruz sıkıntılı günler geçiriyoruz bizde bunaldık bizde kar istiyoruz ama burası canlı takip sayfası o an güncellemede ne varsa onu yorumlarız kiminin hoşuna kiminin gitmez saygı ve sevgi çerçevesinde fikirlerimizi beyan ederiz olur biter
-
Ne dedik kufurmu ettik
Güzel kardeşim sana küfür ettin mi dedik adam güzelce yorumunu yapmış haklı veya haksız senin orda gidip adama sataşman hoş bir şey mi daha fazla uzatma konuyu bir dahaki sefere bu kadar anlayışlı olmam bilesin
-
Arkadaşlar lütfen kırıcı olmayalım herkes fikrini özgürce beyan edebilir saygı ve sevgi çerçevesinde eleştirmek isteyenler de aynı şekilde cevap vermeliler yoksa yönetim olarak gereğini yaparız
-
windy premium alma konusunda kararsız kaldım
Weather Bell gibi iyi mi
Değil
-
Emin misin?
Kapandı 🤦♂️🤦♂️
-
AZorun önü açık rahatça yükselebilir
-
Peşine 1 sistem daha gelir mi gözler maçın hakeminde 😶
Bugün cömert gününde olabilir 😁
-
Hadi inşallah ısrar gelir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.