hani dün göstere göstere yoğun felan fılan diyorlardı bugün yağmura dönmüşler ondan sordum hocam şaşırdım da
Yarında yoğun kara dönerler hocam artık tecrübe ettik son güne kadar inanmak yok ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhani dün göstere göstere yoğun felan fılan diyorlardı bugün yağmura dönmüşler ondan sordum hocam şaşırdım da
Yarında yoğun kara dönerler hocam artık tecrübe ettik son güne kadar inanmak yok ?
Angora hocam buralar için ne kadar kar yağışı öngürlebilir ? dün siteler de 5-10 cm diyorlardı bugün değişmiş yarın tekrar dönerler mi ?
Hocam bölgemiz için cm işine girmek kumar gibidir Bir iki gün bekleyelim yağış konusu her zaman değişkendir ama en az 5 cm diyelim
21-22 gibi sıcaklıklar pik yapacak ve hemen arkasından gelen soğuk ile bölgemizde hemen hemen her şehir soğuk ve kar ile buluşacak bu sezonun en ciddi ve son kar yağışları olabilir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:uzaylı:
Bugün rakıma bağlı güzel kar yağışları olabilir
lodosun ardından rüzgarın yönünün kuzeye kuzeybatıya veya kuzeydoğuya dönmesine bayılıyorum
O dönerken ki işkenceyi hiç sorma ya yağış bitiyor donenene kadar yada sınırda kalıyor ?
jubayl lütfen uzatmayın konuyu boş yere kimsenin mesajı silinmiyor yada mesaj silmekten zevk almıyoruz kurallara uygun mesajlar yazarsanız hiç bir sikintiniz olmaz
Aşağıda forum kuralları var önce orayı bir okuyun
6 derece de kar yağışlı ??
Biz Sincan tarafı olarak sabah havada gördük örtü oluşmadı yüksek yerler de güzel örtü oluşmuş
oooo Angora reis Hayırlı mutlu yılların olur inşhaAllah
:olumlu: :kas: :elkaldıranadam:
Angora doğum günün kutlu olsun Sedat abi nice yıllara...
Pastayi ben edecektim sabah sabah pasta mi yiyecegiz
Angora dogum gunun kutlu olsun abi insallah Hersey diledigin gibi olur ?
Angora Doğum günün kutlu olsun abi
Nice güzel mutlu yaşlara.Dogum günün kutlu olsun abim.
Angora doğum günün kutlu olsun.Nice yaşlara
Angora abi doğum günün kutlu olsun sağlıklı yaşlar dilerim,beraber nice boşluklar görmeye inşallah ?❤️
Angora doğum günün kutlu olsun
Angora abim nice güzel Ankara boşluğu olmayan yılların olsun
Angora doğum günün kutlu olsun abi nice yaşlara ailenle sevdiklerinle beraber
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
teşekkür ederim arkadaşlar hep beraber mutlu yıllara inşallah ![]()
Merhaba arkadaşlar işlerim dolayısıyla fazla aktif olamıyorum
Bereketli günler geliyooor maşallah ![]()
![]()
![]()