Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagram çok güzel bol yağışlı günler bizi bekliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Bakım var diye gösteriyor Fransa'da ki yangın etkili olmuş olabilir
-
Maşallah bereket geliyor
Sorumlum bende aynı yogunluktayım ihmal ediyorum bu sıra forumu, başkan kovacak bizi

Başkan maaşları da aksatiyor zaten ?
-
İyi akşamlar arkadaşlar güzel gelişmeler var Mart ortası bol yağış ve bereket ile geliyor akşam müsait olursam 11 12 Mart ve 15 Mart sistemleri hakkında açıklama yapmayı düşünüyorum
Not : kusura bakmayın bu aralar işlerim ve bazı problemlerden dolayı analiz yapamıyorum
-
Zonguldakli67 EmreKaya doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara
-
Sahutt tebrikler kardeşim eline sağlık
-
Üstümüzden geçip giden kutlelere bakın nemden dolayı yağış olmuyor ne yazikki
yarın Ankara'da kar geçişleri olabilir

-
arkadaşlar modeller her zaman ki gibi oteleme ve vade yaklaştıkca yok etme sezonunu açtılar kar geçtim yağmur bile yağmıyor Şubat'ı kurak geçti inşallah Mart ve nisanda yağış alırız inşallah -
Eren kısmet kardeşimizin daha fazla duaya ihtiyaci var
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.