Whisper doğum günün kutlu olsun dayım nice mutlu huzurlu yıllara Alllah başımızdan eksik etmesin inşallah ?
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar lazım kar
Hemde çok lazım çok
-
İşte bu yüzden iptal olmalı okula saatlerce yürüyen çocukların internetleri ve televizyonları olmuyor adaletsiz bir şekilde sınav olucaklar eğitim eşitsizliği yüzünden
Şuan günümüzde internet belkide televizyon olmayan ev yok gibi kendinizi Kandirmayin önceden de egitimde adalet yoktu iyice tembellesti öğrenciler çok geride kalıyoruz eğitim aksıyor
-
Sınavlara itiraz eden arkadaşlar sizleri TRT belgeseldeki okula gitmek için saatlerce yuruyen çocukları izlemenizi tavsiye ederim
-
yağışlara ihtiyaç var
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Martın ilk haftası sistemi yalan mı oldu
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Anlaşılan Ankara bebeleri baharı getirmiş, 5 gündür çıt çıkmamış bu sayfada.
Kuru soğuktan başka bir şey gözükmüyor ne yazikki modellerde onun yerine Bahar gelsin daha iyi ?
-
Martin ilk haftası iç kesimleri felç edecek sistem bekliyorum yuzyilin en etkili kar yagisi olacak tüm rekorlar alt üst olcak

-
Angora napalim ustat bizdeki gonul iste. illede istiyor. yok diyoruz inandiramiyoruz

Bizim işimiz takip olur olmaz o rabbimin işi ?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam küresel isinmanin etkisi zaten var da başka etmenlerde olabilir bilmedigimiz, bilmediğim.Benim kzıdığım başka nokta şimdikilerde ''doğu hertürlü kar alıyor'' yanılgısı var.Bu çok can sıkıyor işte.
Kendi açimdan martin ilk haftasi bir sistem beklentim var.Ne kadar etkili olacak pek kestiremiyorum.Ama cok umutlanmamak lazım.Onun dışında kış benim açımdan bitmiştir.Bu kiş için son yazılarım bunlar.Burada siz sistem takibi yaparsınız artık .Gerci tahminciler ne kadar bu bölgeden bahsediyor onu bilmem.Herkese kolay gelsin kendinize iyi bakin :olumlu:
Hocam cok katılıyorum buna koca başkent Ankara'ya bile bir iki cümle ile gecistitiliyor ne yazikki tahmincilerin çoğunluğu Marmara bölgesinden olunca tâbi olarak öncelik kendi yasadigi bölgeyi değerlendiriyorlar
-
iste bize bu lazım

-
Whisper dayı somurdun tüm yağışı nereye gitsen oraya kar yağıyor :D
-
Doğum günün kutlu olsun Muhammed Ali nice mutlu yıllara