Yasin71 bide kutup salla
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Model takibi yapmak, sistemin gelip gelmeyeceğini merakla izlemek ve yorumlamak sistemi yaşamaktan daha büyük haz veriyor insana. Benim için heyecan sistemi tahmin edip başladığı an bitiyor. Bu düşüncede olan sadece ben değilim biliyorum.
Hepimiz aynı duygulardayız 😎
-
Ortalama diyor ki rahat olun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bence 2 sinde inndirdiği sistem sinoptiği bozuyor
o da zaten diyagrama aykırı daha çok değişik senaryolar göreceğiz bu hafta sonuna doğru anca tam net belli olacaktır moral bozmaya gerek yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Azor kutup yükseğine ulaşabilirse İzlanda rahat durursa efso görüntüler çıkabilir
-
Kimsecikler Yok 🤔🤔
Toplanıyoruz yavaştan Hasan heyecanlı saatleri bekliyoruz
-
Varmı paylaşacak beraber takip edelim gfs öğle güncellemesini
-
Çok yüksek olasılıkla bir salınım olacak ancak Azor'un Aralık sonunda aldığı üstümüze doğru yayıldığı pozisyondan ne zaman çıkacağı önemli. Azor orada hazır bekliyor, tek gereken aradan boşluk bulup kafayı yukarı kaldırması ki onu da NAO endeksinden takip edebilirsiniz. NAO'nun hafif pozitife çıkması zaten bu Azor'u ilk etapta üstümüze yatıran etken. NAO yine nötre indiği anda yüksek basıncın kafasını kuzeye kaldırdığını ve önüne aldığı ilk salınımı bize indirmesi beklenebilir. Gerisi artık detay. Bu olay ayın 3'ünde mi yaşanır 6'sında mı 9'unda mı göreceğiz.
Hoş geldin CAN sistemin kokusunu aldın galiba 🙂
-
Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun kardeşim
-
Azorun olması gereken yerde İzlanda var bu biraz sıkıntılı ikinci yükselmede efsane olurdu
-
Ecmvf de temeller atılıyor yavaş yavaş
-
Senaryolar çökmeye başlamış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam bu diyagram dün akşamın, bir de bölge konusuna atmak daha doğru olur. Yorumunuzda çok haklısınız yağış işi çok anlık, son 2 gün takip etmek en sağlıklısı
Örnek amaçlı diyagram paylaşmıştır o yüzden bölge konusuna ihtiyaç yok diye düşünüyorum
-
Control 😎😎
Son çıktıya bakım hocam o da geliyor
Gelsin gelsin başımız gözümüz üstünde yeri var 😁