Siklonsuz kuru soğuk oluyor vade yaklaşınca siklon patlar sağdan soldan ondan şüphem yok
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Güzel abim aynı şeyi tartışıyoruz 😊
Uydular aracılığıyla dünyanın her yerini görüyorlar
Tamam erencim evet öyle ama bak şuan Windy. Den radar göremiyorum yani mgm bozuk olunca veri alamıyoruz
-
Ben onu bunu bilmem gfs her senaryoyu deniyor ortak nokta AZorun güçlü olduğu ve kuzeye tırmandığı bunlar olduktan sonra kafam rahat
-
😎😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Erkenden bir sistem verdi ondan dolayı ikinci sistemin zamanı uzadı model sonuna doğru ikinci salınım deneyecek
🤔
-
Şöyle Girit’te a.b patlarsa efsane olur
-
Hocam Azor konumu efsane değil mi 336h da
Tam istediğimiz yerde biraz daha kuzeye tırmansa tadından yenmez
-
Model sonu efsane bitecek
-
windy mgm den almıyor bu arada küresel olarak takip yapabiliyorsun
Türkiye’deki verileri mgmden alıyor wndy in kendi radar istasyonu mu var
-
-
Aykiri senaryo.Gronland yuksegi var.
🤔
-
Çok kötü gelcek
Erkenden bir sistem verdi ondan dolayı ikinci sistemin zamanı uzadı model sonuna doğru ikinci salınım deneyecek
-
Aynen nerden bileceğiz mesela ne kadar daha devam edecek windy de sıkıtılı mgm zaten bayadır sıkıntı başka radar uygulaması var mı bilmiyorum
Bütün radar uygulamaları mgm den alıyor mgm de bozuk olduğu için eski usule devam Zonguldak radarından biraz belli oluyor ordan idare edeceğiz artık
-
Yokmu paylaşım edecek bir arkadaşımız?
Puan da var işin ucunda.
200 lü saatlere kadar bişe yok zaten dayım ondan sonrasına bakarız paylaşan olmazsa
-
radarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. genelde doğrudur
Eren Windy de verileri mgm den alıyor başka radar verisi yokki hepsi mgm den alıyor