Maşallah Whisper ne güzel yağar mübarek huzur veriyor resmen gözün aydın olsun darısı tüm kar bekleyen karsevenlerin başına
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aleykumselam hayırlı geceler herkese..2022 den Anıtkaya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarın yine kar gelir senin oraya
-
Eline emeğine sağlık sarp hocam çok güzel bir analiz olmuş 👏
-

İlk 48 de görmek dileğiyle muhteşem sinoptik 😍
-
Ankara olarak gündüz kar ile başladık yağmur ile devam ediyoruz baya yoğun yağıyor bunada şükür ama önümüzde çok güzel bir süreç var inşallah bu sene kara doyacağız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Şaheser resmen ❤️❤️
-
Değerlendirmen için teşekkürler hocam bizim buralara uğrayacak bi sistem olursa sana zahmet kapımı çal harici takip edip can sıkmak istemiyorum

Yarın için Ankara kuzeyi ve yüksek takımlar güzel kar alacak merkezde kar olma şansı var ama az en azından yağmur güzel yağacak bakalım artık tüm ülke olarak güzel bir sistem bekliyoruz artık
-
Umudum yok ama bekliyorum bakalım

Son güncellere göre yağmur alacağız gibi batı iç Anadolu olarak doğu iç Anadolu yine formunda olacak Sivas Kayseri yozgat hattı yine şanslı gözüküyor
-
Kırıkkale yine kuru ayaz :D Angora
Oda nasibini alacaktır inşallah
-
İç Anadolu olarak yeni bir sistemimiz daha yolda inşallah
18 Aralık Bazı modellerin 180. Saatleri Kar haritaları .
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Arkadaşlar hoş geldiniz inşallah güzel bol aksiyonlu bir kış sezonu hep beraber geçiririz
-
Sincan da kar başladı tipi şeklinde şuan
-
Sincan da kar başladı
-
9 derece olduk felaket yağmur var
-
15-20 dakikadır inanılmaz şiddetlendi kar harika yağıyor şuan
Tv izliyorum çok şahane gerçekten