Yağmur kuvvetlenmeye başladı yarın sabaha kadar ara ara devam edecek radar bozuk olduğu için pek bakamıyoruz
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hoşgeldin Angora
Hoşbulduk abi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Merhaba arkadaşlar yarın için güzel yağışlar var batı tarafı daha çok şanslı olacak cuma cumartesi ye kadar devam edecek inşallah yer yer 10-20 mm arası yağmur yağışları gözlemlenecek
-
Özledik model takip etmeyi hadi bismillah
-
Haydi bismillah bakalım biz Ankara ve iç Anadolu olarak kışa başladık havalar iyice soğudu
-
Hayırlı Akşamlar yavaştan yerimizi alalım kış yaklaşıyor
-
Eline sağlık hocam
-
İyi akşamlar arkadaşlar uzun zamandır yoktum bir takım iş ve uğraşlardan dolayı aktif olamıyorum site tasarımı çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık
-
Kadir gecemiz mübarek olsun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum
-
Teşekkür ederim arkadaşlar
-
sanki elle çizilmiş gibi..
Valla öyle uzun zamandır takip etmiyordum insanın tadını kaçırıyor stressiz güzel oluyor
-
Ankara boşluğu dışında sıkıntı yok
-
Gidişat hiç iyi değil küresel ısınma artık çok sevdigimiz kislarimizi bitiriyor resmen inş seneye güzel bir kış yaşarız en azından bu sene Ocak güzel geçti Şubat boş geçti seneye daha güzel bir kış olur ins
Küresel ısınma ile ne alaka çözemedim
-
burada da 7-10 cm oldu Allaha şükür
Bu yıl bereketli geçti sizin oralar özellikle Konya ovası iyi yağış aldı baya faydası olmuştur kuraklığa