Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu sene Sinan Başkan hedefleri tam 12 den vuruyor bekliyorum yanılmasını da bir türlü fırsat vermiyor bana 😅😂😂
-
>>>WinteR<<< Sarp Özdoğan doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Burda kar başladı, şehir merkezinin de üzeri kapandı
Gece 2-3 gibi anca başlar
-
Kütahya da çok güzel kar yağışı var
-
Karadağ’ın ayak sesleri mi yoksa
-
Ayın 20sine kadar bişey gözükmüyor kıyılar adına ben mi yanlış görüyorum zaten şubat 28 çekiyor şubatı resmen kapadık derken kar görürsek sadece ayın sonunda görecez anlamında dedim ocak ayı kadar sağlam olmadığı aşikar şubatın bir çok kişi şubat çok daha sağlam geçecek diyordu ve öyle olmadığıda gözüküyor böyle düşünmem normal ben ocak ayını hatırlıyorumda 13 ocak kar yağdı 15 16 ocak kar yağdı 19 ocak yağdı 21 ocaktan 28 ocağa kadar yağdı şubat ocaktan sağlam değil
Ayın 20 sine 12 gün var daha neler değişir neler He belkide bişe olmaz ama daha şimdiden kafadan Şubat resmen kapanmıştır demek yanlış 😑 Sinan abinin beklediği sistem gelirse ocağı felan unutturur
-
Eline sağlık Konusuz adam hocam mgm bende sadace radar sıcaklık takibi için kullanıyorum sıcaklık anca gece saatlerinde kar değerlerine iniyor bu sefer batı Ankara daha şanslı gibi işin ilginç yanı hiç bir modelde mutakabat yok en iyisi radar sıcaklık takibi
-
Eline emeğine sağlık hocam denk düşsün inşallah
-
Bu sene bir daha 22 ocak sistemi gibi bir sistem geleceğini düşünmüyorum zaten öyle sistem 4 5 senede bir defa gelir hatta bu yıl kıyılar için kar yağma olasılığı bile azaldı şubatı resmen kapadık ya kıyılar adına böylesini beklemezdim sizede söylüyorum umutlanmayın en azından güzel bişey olursa daha çok sevinirsiniz
Hangi veriye göre konuşuyorsunuz acaba şubatın daha ayın 8 ve siz şubatı kapatmışsınız ilginç gerçekten
-
Bu Uyarıyı Paylaş:Denizlere Ait Meteorolojik Uyarı
Tarih: 7 Şubat 2022 PazartesiSaat: 12:20Uyarı No: 113
Denizlerimizde (Batı Karadeniz, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz) Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Fırtına
Beklendiği Yer
Batı Karadeniz’de rüzgarın, yarın (Salı) sabah saatlerinden sonra batısında zamanla genelinde kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Çarşamba günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Marmara’da rüzgarın, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Kuzey Ege’de rüzgarın, bugün (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra güneyi güneybatıdan, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren kuzeyi ile zamanla genelinde kuzeyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Çarşamba günü sabah saatlerinde kuzeyi ile öğle saatlerinde genelinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Güney Ege’de rüzgarın, bugün (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra kuzeyi ile zamanla genelinde güneybatıdan, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren kuzeyi ile zamanla genelinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Perşembe günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Batı Akdeniz’de rüzgarın, yarın (Salı) sabah saatlerinden sonra güney ve güneybatıdan, Çarşamba günü kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 km/sa) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; Perşembe günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.
Başlama-Bitiş Zamanı
07.02.2022 22:00-10.02.2022 23:59
Hadisenin Şiddeti
Fırtına
Oluşması Muhtemel Riskler
Ulaşımda Aksamalar
Alınabilir Tedbirler
Uyarı Yapan Merkez
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi
-
Mgm güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Salı gecesi yağacak olan kara gök gürültüsü de eşlik edebilir diyorlar doğru mu acaba?
İhtimal var
-
Whisper IP banı oluyor mu dayı?
Çare değilki adam bildiğin bulaşık ip değiştirip geliyor