Whisper IP banı oluyor mu dayı?
Çare değilki adam bildiğin bulaşık ip değiştirip geliyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturWhisper IP banı oluyor mu dayı?
Çare değilki adam bildiğin bulaşık ip değiştirip geliyor
Size zihinsel acılarınızı bir süreliğine dindirmeniz için ilginç bir taktik vereceğim.
Akşam vakti korkunç videolar izleyin özellikle dabbe vs şeyler izlemenizi tavsiye ederim o korkuyla ne dert ne tasa kalır denedim onayladım bazen kendimi kötü hissettiğimde bu taktiğe başvuruyorum
Herkes için aynısı olmaz bu başka etkiler bırakabilir bnce denemeyin
o nasıl bir doğulamadır :D aklım almadı bian
8-9 sistemi de doğudaydı bir anda en batıya kaydı değişim oluyor
Arkadaşlar alaycı ve boş yorumlar silinecektir
ECMWF Akşam Güncellemesi Sona Ermiştir Takip Eden Herkese Teşekkürler 👏🏻👏🏻
Eline sağlık hocam ayın 20 sine kadar bişe yok ben Sinan hocanın dediği tarihi bekliyorum ondan önce pek bişe olacağını sanmıyorum
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Geçmiş olsun kardeşim
Boş konuşuyor boş. Kırılsın boşver. Amacı trolluk. Öyle birine iyi niyetli olamam. Meteorolojinin M'sinden anlamıyor.
Anlayıp anlamaması sorun değil kim hakaret ederse etsin veya kime edilirse müsaade etmeyiz 👍
OsmanErdem maalesef öyle. Türk medyası hiçbir konuda iyi değil. Ne spor, ne sağlık, ne de hiçbir şey. Çok zayıf bir medya var kesinlikle
Zayıf değilde yanlı diyelim
Eğer çimlerde hafif bir örtü varsa baya erime olmuştur hocam.Saat sabah 6 gibi 4-5 cm birikim vardı burda. saat 10'a doğru bir baktım baya erime olmuş. :D
Olabilir gece yatarken baya iyi yağıyordu o gönül rahatlığıyla uyudum sabah da 11 gibi kalktım erimiş demekki birde benim konum baya batıda kalıyor şu meşhur boşluğun boşluğu olan yer 😅😔😂
Ankara, nasiliz? Kar almayan semt yok herhalde bu sabah
BEN varım galiba sadace serpmiş geçmiş 😂
Fena bitmedi ilerisi için umut vaad ediyor
Bundan önce yalancı bahar gelmezse ise sıkıntı yok yoksa tarım için sıkıntı olabilir yinede hayırlısı olsun inşallah
Benim şahsi fikrim kendi açımdan kardan sıkıldım başkan 😂
Valla linç yemiyeceğimi bilsem bende diyeceğim soğuktan sıkıldım dışarıda çalışan biri olarak yazı iple çekiyorum 😛
Dek Li sistemler demek uygun sıcaklık bulunursa güzel yağışlar olur
Mgm verilerine göre kıyı Akdeniz kurak göstermiş yani siklonsuz yüksek basınçlı günler var diyor hiç beğenmedim